Braun Satin Hair 7 HD 785

Марката Braun е един от най-известните и най-продавани брандове, произвеждащи уреди за грижа за тялото.
Сешоарите, пресите и епилаторите им се продават по цял свят и то доста добре, тъй като предлагат продукти от всякакви ценови категории.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Компанията "Braun", дъщерно дружество на "Procter & Gamble" е снована през 1921 г., от г-н Макс Браун във Франкфурт, Германия. От самото начало,  "Braun" се съсредоточава върху улесняването и подобряването на човешкия живот.

Първо започва производство на радиостанции, като марката е първият производител на комбинирани радио и грамофон. През 30-те години на миналия век е създадено логото на "Braun" , което се използва и до днес. През 1940 г., "Braun" патентова първия си прототип на машинка за бръснене. През 1950 г., след края на войната стартира серийното им производство. Това полага основите на ключовия асортимент на марката "Braun" в момента, а основното й мото е "Производителност, дизайн и иновации."

През 1958 г. е основан колеж по дизайн в Улм, а не след дълго музея за модерно изкуство в Ню Йорк приема няколко продукти на "Braun" сред своите експонати. През 1964 г. е открита новата Галерия по дизайн. Оттогава "Braun" печели над сто награди за дизайн.

"Braun" е водеща марка при техническите иновации във всички ключови категории и притежава повече от 7000 активни патента. Основната тенденция в момента е качество, надеждност и иновации в дизайна.

Ключовите продуктови линии са предимно продукти с общото название "personal care" ( лична грижа),т.е. продукти с грижа към тялото. Това са машинки за бръснене за мъже със специална система на ножчетата , дамски епилатори и уреди с грижа към косата."

Braun Satin Hair 7 HD 785 е един от най-известните и продавани сешоари на марката.

Технически параметри:
*Термо сензор за максимален контрол на температурата
*Професионален AC мотор, който осигурява до 5 пъти по-дълъг живот на уреда
*IONTEC технология, благодарение на която се освобождават милиони йони, които придават блясък и мекота на косата
*Защита от прегряване и пресушаване
*Инфрачервена топлинна система за ефикасно и бързо изсушаване
*Професионална и удобна за хващане форма
*Дифузер
*Бутон за студен въздух
*Филтър
*Дисплей, показващ температурата

Сешоара можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен него там ще откриете още няколко сешоара, различни преси за коса, машинки за подстригване, епилатори и аксесоари за епилатори.

Не забравяйте да използвате продукт за термозащита преди да третирате топлинно косата си.
На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.
Целта на продуктите за термозащита на косата е да я предпазят от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации