Bioderma ABCDerm Spray démêlant

Като майка на момиченце съм сигурна, че все някога ще се сблъскам с проблемното сресване на косата. Аз самата като дете много мразех някой да извършва каквито и да било процедури с косата ми, тъй като е много гъста и винаги ме болеше при сресване. В онези години на пазара нямаше почти никаква козметика за деца, докато днес се предлагат многобройни шампоани, балсами и спрейове, специално разработени за нежната детска косичка.ABCDerm Spray démêlant е спрей, специално разработен в съответствие с хартата за "Ангажимент за дерматологична сигурност" на BIODERMA.
Не съдържа парабени, оцветители, EDTA, хлорхексидин, етерични масла, феноксиетанол, BHA, BHT, MIT-MCIT, които са все вредни съставки и използването им в детска козметика е недопустимо.
Предназначението на спрея за разресване на коса от детската серия на Bioderma е нежно да разплете и да улесни оформянето на косата, да й придаде мекота и блясък.
Използването му е много лесно и бързо и не дразни децата. Впръсква се във влажна коса, след което внимателно се разресва. Не се изплаква.

Продукта е лесен за употреба, щадящ нежната детска коса и може да се използва от деца от всякакви възрасти.

Състав:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM CITRATE, CAPRYLOYL GLYCINE, POLYQUATERNIUM-16, POLYSORBATE 20, SODIUM PCA, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 637V1]
Аз самата използвам доста от продуктите на Bioderma и никой от тях досега не ме е разочаровал. Не мисля, че трябва да правим компромис със кожата си, камо ли пък с тази на децата си, затова смятам, че серията е подходяща за нежната бебешка кожа.

Продуктите от гамата ABCDerm са разработени според следните изисквания:
Сигурност: Минимизиране на риска от алергични реакции чрез внимателен подбор на съставките, като се изключват тези, които не са доказано безопасни. Използват се аромати без алергени.
Ефикасност: Подбор на най-чистите молекули в оптимални дози, за да се постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да се запази кожния баланс.
Толерантност: Използване на ограничен брой подбрани съставки, за да  гарантира безопасност и комфорт.
Контрол: Проследяване на всички наши продукти на всеки етап от процеса на производство до мястото на продажба с цел да се гарантира абсолютна безопасност при употребата им.


Бебешката коса, както и бебешката кожа изискват специално внимание, затова е много важно внимателно да изберете козметиката за вашето дете. Доверявайте се само на проверени марки и избирайте винаги максимално изчистена козметика.

Аз съм предоволна от козметиката на Bioderma и именно тя беше първата козметика на моето дете, която се отрази чудесно на раздразнената й кожа.

В enzo.bg ще откриете всички продукти от гамата ABCDerm на Bioderma.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации