Lolita Lempicka Si Lolita

Парфюмите на известната  Lolitа Lempickа са популярни поради своята игривост, чистота и прекрасен дизайн на флаконите. Първият парфюм на тази известна марка получи приза за най-добър аромат.

Lolita Lempicka - Josiane Maryse Pividal избира за своята модна марка псевдонима Lolita Lempicka, по името на романа "Lolita" от Владимир Набоков и името на полска художничка Тамара де Лемпика. Първият бутик отваря врати през 1984 г. и много бързо след това марката намира разпространение и в чужбина. Дебютната и колекция от 40-те години, следва най- новите модни изисквания. Много бързо идва ред и на парфюмите Lolita Lempicka за жени. По-късно излизат и ароматите за мъже. Парфюмите с тази марка могат да Ви грабнат окото с уникалните си флакони,  които са със невероятен дизайн, което говори за най-високо качество. Редица известни парфюмеристи (Морис Русел, Аник Менардо, Кристин Нейджъл, Беноа Лапуза и Ан Флипо) са създатели на уникалните парфоми на марката.

Дрехите на марката са креативни и много интересни. Повечето модели са вдъхновени от фентъзи романите и прикаските, което ги прави неповторими. Огромен успех по целия свят имат и булченските рокли, носещи името Lolita Lempicka.Lolita Lempicka Si Lolita е неповторим аромат за смели мечтателки, които се крият в душата на почти всяка жена.

Връхни нотки:
бергамот, пипер, мандаринка

Сърдечни нотки:
фий, обикновена подсунка, карамфил

Базови нотки:
зърна от тонка, амбра, пачули, смола

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Неповторимият парфюм Lolita Lempicka Si Lolita се опитва да даде израз на тайните момичешки мечти, които скрива всяка жена. Лолита Лемпика представя детската крехкост, в съчетание със смелостта, свободата и силата на личността. Оригиналният флакон във формата на детелина, символизира късмета като движеща сила, благодарение на който всичко е възможно.
Познатото ухание на късмета е подчертано от упойващия бергамот и сладката мандаринка, които са изкусно подправени с розов пипер. Неочаквано ще Ви изненада оригиналната комбинация от фий, подсунка и очарователен карамфил. Прекрасното усещане допълват колофон от ела, неповторима амбра, аромат от пачули и бобова тонка. Чистото, обаятелно и леко пикантно ухание Si Lolita е подходящо, преди всичко за младите модерни жени.
Парфюмът Lolita Lempicka Si Lolita предоставя тайнствена аура и трайност на аромата на мечтите. Заедно с това, изразява чувена, провокативна и чиста женственост."

Флаконът на аромата е истинско бижу. Формата му е на четирилистна детелина и има златни елементи, а листата на детелината са под формата на сърца.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете аромата под гормата на тестер, в оригиналната му опаковка и в подаръчни комплекти. Освен това, там можете да откриете и още душ гел и мляко за тяло със същия неповторим аромат. Аромата се предлага както под формата на парфюм, така и под формата на тоалетна вода.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации