Революцията AirStocking

AirStocking е революционен козметичен продукт, който набира все по-голяма популярност по целия свят. Идеята за продукта идва от жените, които не искали да показват голите си крака, но държали да изтъкнат с перфектен педикюр.
AirStocking е спрей-чорапогащник, който моментално разкрасява краката само чрез напръскване.
Марката AirStocking предлага голямо разнообразие от спрей-чорапогащи в различни цветове, както и други продукти за разкрасяване на краката.
Основните цветове, в които се предлагат спрей-чорапогащите са осем.
Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"AirStocking – Модният дизайнер говори за този продукт като за най голямата революция от времето на откриването на червилото. През 2004 г. Японецът Yoshiumi Hamada изненадва целият свят с новината си – чорапогащи в спрей. Те стават хит на милиони жени. AirStocking са чорапогащи под формата на течна пудра която е сложена в спрей, който съдържа частици от коприна. Стига само да напръскате AirStocking върху краката си и чорапогащникът е готов. Не се различава от нормалните чоропогащи дори е много по добър защото никъде не ви е тесен не ви скубе и подобни неща. Чорапогащите имат УВ филтър и са водоиздържащи. Можете да си изберете от няколко вида. Какво повече може да искаме. Стига да имате проготвен AirStocking в чантата си и може да си облечете чорапогащник по всяко време всеки момент бързо и лесно."


AirStocking предлагат фон дьо тен за крака, който както спрей-чорапогащите им е революционен продукт. Предлага се в три цвята и е на доста достъпна цена.
Голяма част от продуктите AirStocking можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Ако все пак сте решили да придобивате естествен тен и да не ползвате спрей-чорапогащите като помощно средство, то има няколко правила, които задължително трябва да спазвате.
Можете да го направите с помоща на специалните слънцезащитни продукти, които освен, че предпазват кожата имат за цел да я дарят с бронзов загар.
Правилата за излагане на пряка слънчева светлина важат за хората от всички възрастови групи, като е много важно да ги прилагате стриктно при децата и хората с много бяла и чувствителна кожа.
Освен кожата си предпазвайте и очите и главата си. Носете слънчеви очила и шапки с широка периферия по възможност в по-светли цветове. Носете широки дрехи в светли цветове, за да не привличате слънчевите лъчи. Не стойте на слънце по време на обедните часове!
След излагане на слънце задължително хидратирайте добре кожата си, за да избегнете сухота, белене и дразнене.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации