Аромати от Montale

Montale е френска марка парфюми, създадени благодарение на любовта на създателя си към ориента.
Повечето от ароматите на марката са ориенталски. Пиер Монтале започва продажбата на парфюми през 2003 година след като се завръща от Саудитска Арабия, където той е създавал специални армати за "големите хора".
Пиер Монтале създава своите аромати от естествени съставки и с висока концентрация, а бутилките на парфюмите са специално създадени, за да защитават ароматните отвари от светлината, за да могат по-дълго да запазят аромата си.


Ето какво споделят от enzo.bg за марката Montale:
"Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".


Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости."

Musk to Musk от Montale е ориенталски дървесен унисекс аромат. Лансиран е през 2010 година. Аромата съчетава ароматните нотки на мускус, кехлибар, индийско орехче и тиково дърво.
Основните нотки в парфюма са:
Дървесни нотки;
Тиково дърво;
Агарово дърво;
Индийско орехче;
Мускус;
Кехлибар.
Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от ароматите на Montale.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации