InvisiBobble

InvisiBobble е немска марка, която предлага иновативни продукти за прически за коса.
Историята на марката започва от едно младо момиче на име Софи, в годините, когато е била в университета. Годините прекарани в университета са години, през които Софи носи косата си непрекъснато вързана, за да не й пречи.
Една вечер, когато Софи се приготвяла за щуро студентско парти и се чудела каква да е прическата й погледнала към стената и видяла стария висящ телефон, който отдавна вече не работел. Решила да изключи телефона и да използва телефонния кабел за косата си.
С изненада на сутринта тя установила, че главата не я боляла от стегнатата опашка, но въпреки това косата й все още била здраво вързана.

Идеята за иновативните ластици за коса вече била нейна и трябвало само да я патентова и се захванала здраво за работа заедно с бизнес партньора си Феликс.
Отнело им 6 месеца да намерят правилния дизайн и материял за ластиците и така през 2012 година идеята била реализирана и продуктите били разпространени из цяла Германия. През 2013 година ластиците на марката се продават в повече от 60 държави по целия свят.

Ето какво споделят от enzo.bg:
"Немската марка "InvisiBobble" предизвиква истинска революция в познатите методи за връзване на косата. Революционният продукт на компанията, който за кратък период от време става любим на милиони хора по целия свят, представлява уникална спирала от еластична пластмаса, наподобяваща телефонен кабел. Тази уникална форма на тези ластици за коса решава проблемите на жените със скубещите гумени  ластици, които опъват косата и причиняват главоболие. Еластичен ластик за коса "InvisiBobble" държи косата през целия ден на своето място, предпазва прическата от разпадане, и не оставя никакви вдлъбнатини по нея. Благодарение на това, че  "InvisiBobble" наподобява оригинална цветна гривна, можете да го носите на китката си и да го ползвате когато и да е през деня. "InvisiBobble" са изработени от антиалергични материали, което ги прави подходящи за всички! Най-впечатляващите открития много често се крият в абсолютната простота! Практичните еластични ластици за коса "InvisiBobble" ще ви харесат толкова много, че никога повече няма дори да си помислите да се върнете към обикновените ластици!"

Продуктите на InvisiBobble можете да откриете в електронния магазин enzo.bg, където ще намерите и страхотни козметични комплекти.

 Комплектът включва девет ластика за коса, една щипка, един голям донът за кок и един малък донът за кок.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации