Guerlain Écrin 2 Couleurs Two Spicy


Неведнъж съм споменавала колко много харесвам четворката палитра сенки на Guerlain, която имам и ползвам доста често, но ето че беше време да пробвам нещо ново и реших да пробвам двойните палитри на Guerlain. Guerlain Écrin 2 Couleurs се предлагат в осем различни комбинации от по два цвята - един основен и един блестящ. Не беше трудно да си избера цвят, предвид факта, че нося предимно телесни тонове и затова посегнах към Two Spicy.

Опаковката на сенките е типичната златна кутийка за Guerlain с логото на марката на капачето и с огледалце от вътрешната страна. Вътре има и апликатор, който е с два различни накрайника като единия е подходящ за нанасяне на сенките като очна линия.

Нанасянето и на двата вида сенки става много лесно и бързо. Не се налага да дълбая, за да изкарам достатъчно количество цвят. Сенките са мазни и се нанасят с лекота.

Трайността им е цял ден върху базата на ArtDeco, като не се събират и не избледняват.


Двата цвята сенки са по 2 грама и са със съвсем различни текстури.
Кафявият цвят е тъмно матово кафяво, което е доста пигментирано и лесно може да се прекали с него, докато кораловия цвят е блестящ и лесен за работа. Аз нося и двата цвята както по отделно, така и заедно, като просто минавам с четката с кораловото върху кафявото и се получава много ефектен ежедневен грим.

Сенките на Guerlain са истинско бижу и според мен всеки трябва да има поне една палитра, защото освен красиви са и със страхотно качество.

Коментари

Популярни публикации