Babaria - грижа за кожата

Mia Beauty Ltd е производителя на марката Babaria, която предлага богата грижа за кожата на лицето и тялото. Марката се продава в повече от 60 страни, като повече от 40% е предназначена за потребителите извън Великобритания.
Babaria са известни по цялото Средиземноморие със тяхната широка гама от слънцезащитни продукти, които включват продукти със фактор от 0 до 50. Гамата съдържа кремове, млека и лосиони без състав на петрол и със съдържание на масла от кокос, морков и алое вера.
Освен с богата си гама от слънцезащитни продукти марката Babaria предлага и различни продукти за хигиена и грижа за кожата.


Пяната за бръснене с алое вера на марката осигурява качествено, бързо и безопасно бръснене, както за жени, така и за твърди мъжки бради.
Гелът от алое вера е невероятно богат от полезни вещества като витамини, аминокиселини, протеини и най-важните за човека минерали.
Алое вера е много полезно както за кожата, така и за тялото, заради големите си противовъзпалителни свойства. Гелът, който се извлича от листата на алое вера ще направи кожата ви блестяща и мека.

За да предпазите кожата си от нараняване по време на бръснене можете да приложите няколко простички правила, които ще ви гарантират идеален резултат. Спазвайте ги и след време ще го правите без да се замисляте, а и няма да се нараните:

Правило номер 1: Никога не бързайте! Ако бързате има опасност да се порежете. Преди да започнете е необходимо да подготвите кожата като я почистите добре. Абсолютно грешно е твърдението, че само жените трябва да почистват лицето си със специални измиващи средства. Препаратите за почистване на лицето за мъже са специално пригодени да омекотят кожата и да улеснят процеса на бръснене.

След като измиете старателно лицето, нанесете пяна или гел за бръснене. Задължително е да изберете продукт, който е подходящ за типа на кожата ви. Ако имате чувствителна кожа, то използвайте продукт, който е пригоден за нея.

Правило номер 2: Използвайте четка. Добрата четка втрива пяната по-добре и прави бръсненето в пъти по-лесно.

Правило номер 3: Бръснете винаги по посока на растежа на косъма. Това пречи на гадните пъпки да пробият, а и няма да се налага да се борите с подкожни косми, които както знаем всички са страшно неприятни.

Правило номер 4: Дръжте кожата мокра и топла. Топлотата прави кожата по-мека и бръсненето е по-лесно.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации