Madonna Truth or Dare by Madonna Naked

Мадона е родена през 1958 година в Бей Сити (Мичиган) и е една от най-известните личности в света. Има огромен успех в над 100 страни, а продажбите на албумите й са оценени на стойност 400 милиона долара.
Първият сингъл на певицата е записан през 1982 година след като подписва договор със Сайър Рекърдс и носи името "Ain't No Big Deal". Първият хит, който бележи огромен успех и стига до номер 3 в класацията на "Билборд" е "Everybody".
Първият албум на Мадона носи нейното име и е издаден през 1983 година.


През 2012 година Мадона се впуска в бизнеса с парфюми и пуска на пазара първия си аромат "Truth or Dare". През Април 2012 парфюмът е пуснат на пазара в САЩ, а през Май и в целия свят. Освен парфюм, поп дивата предлага и продукти за тялото - душ гелове и кремове за тяло, които също носят нейното име.
През декември 2012 година след огромния успех на Truth or Dare Мадона пуска на пазара аромат със същото име, но с допълнение - Naked. Кампанията на аромата е със култувата гола снимка на певицата, на която имало само черен банер върху гърдите й.
Създателят на този флорално дървесен аромат е Stephen Nilsen, който също така е и създател на първата версия на аромата. Аромата описва като силна комбинация от дървесина, ванилия и изящни цветя.

Върхови нотки: орлови нокто, нероли, прасковен цвят
Сърдечни нотки: какао, орхидея, момина сълза
Базови нотки: бензоин, сандалово дърво, агарово дърво, кедър.

Аромата Madonna Truth or Dare by Madonna Naked можете да откриете във електронния магазин enzo.bg както във оригиналната му опаковка във всички възможни разфасовки и като мостра, така и под формата на тестер и подаръчен комплект.


Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалноста на човека, който го носи.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации