Ароматна среща: David Beckham Intimately Beckham


Не съм страстен колекционер на парфюми и обикновено поддържам 4-5 налични аромата в колекцията си, но пък си имам фаворити, които винаги имам налични.
David Beckham Intimately Beckham е страхотен аромат, който получих преди няколко седмици за проба от сайта parfimo.bg. Оттогава го ползвам непрекъснато, тъй като се превърна в един от онези аромати, които ме описват идеално.

Парфюмът идва в стъклено прозрачно шишенце в нежно розова кутия. На капачката е изобразено логото на марката.
Аромата е смес от дървесни и флорални нотки. Тежък е, затова не е за всеки и е най-добре първо да го пробвате, ако е грабнал вниманието ви. Трайността му също е огромна, от сутрин до вечер.

Връхни нотки: бергамот и бели цветя
Средни нотки: лилия, розови листенца и цвят на портокал
Базови нотки: ванилия, сандалово дърво и муск

Аромата се предлага в опаковки от 15, 30, 50 и 75 мл. Цената му е сравнително достъпна в сравнение с тази на повечето маркови парфюми, но пък качеството му е страхотно. Виждала съм и аромата под формата на спрей за тяло и дезодорант, а преди време в продължение на няколко години ползвах и лосиона за тяло със същия аромат, който беше много траен, но за съжаление вече почти никъде не откривам.

Parfimo.bg е един от новите електронни магазини за козметика в България, които предлагат маркова козметика и парфюми. Купувала съм доста неща от там, а благодарение на партньорството ни успях да пробвам шампоан на Goldwell и тоалетната вода, за която ви говорих по-горе. Не виждам различа в качеството на продуктите закупени онлайн от магазина и тези от родните вериги магазини. Сайта предлага различни видове парфюми и козметика за коса, кожа и декоративна козметика.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации