CHI Cosmetics Oil 100% органично натурално кокосово масло

Кокосовото масло е растителна мазнина извличана от копрата – ядката на кокосовия орех.
Преди дълги години кокосовото масло(олио) се е използвало като храна и лекарство. То се състои от наситени мазнини, които са важна "храна" за всички клетки в организма.
Кокосовото масло е чудесна грижа за кожата. Овлажнява кожата отлично и я прави мека. Безопасно е както за възрастни, така и за бебета и деца.
Кокосовото масло е чудесно оръжие за борбата със стареенето. Пълно е с антиоксиданти, които подмладяват кожата.
Може да се използва за масаж на лицето, деколтето и шията. Подходящо е за всички по-сухи участъци по лицето и тялото. Предпазва кожата на ръцете и краката от напукване. Подходящо е за смесване с други продукти за лице и тяло като допълнителна съставка.
Подходящо е за всички типове кожа, без значение от възрастта, защото попива напълно и не запушва порите.
Освен на тялото или лицето, можете да нанасяте кокосовото масло и на косата. Ако е в твърдо състояние е необходимо първо да го разтопите, след това нанесете по цялата дължина на косата и изчакайте половин час. След измиване косата ви ще бъде бляскава и жива.
Маслото има широко приложение и в кухнята. То е основен източник на мазнини в много райони на света. Около 90% от състава му са наситени мазнини, които подобряват сърдечно-съдовата система.
В индустрията кокосовото масло се използва в производството на моторни масла.


Марката Chi предлага 100% органично, студено пресовано кокосово масло. Извлечено е по начин, по който дълбочината на вкуса и хранителните вещества са максимално запазени. 
Кокосовото масло на CHI е носител на наградатата GREAT TASTE AWARD за 2014 година. Има много предназначения, като няма никакви изключения при ползването му. Може да се използва като маска, балсам, да се смесва във домашни козметични продукти и дори да се готви. Може да се използва като заместител на мазнината при готвене. Няма добавена захар и консерванти, а състава му е 100% чисто студено пресовано кокосово масло.

Хранителни стойности:
Energy     899kcl/376kj
Protein     Trace
Fat, total     100.0g
Saturated     94.8g
Trans     0.0g
Polyunsaturated     0.8g
Monounsaturated     4.3g
Cholesterol     0.0g
Carbohydrate     0.0g
Sugars     0.0g
Dietry fibre     0.0g
Sodium     Trace


Кокосовото масло на марката CHI можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации