Babaria Sun Infantil - слънцезащита за малки и гоелми

Mia Beauty Ltd е производителя на марката Babaria, която предлага богата грижа за кожата на лицето и тялото. Марката се продава в повече от 60 страни, като повече от 40% е предназначена за потребителите извън Великобритания.
Babaria са известни по цялото Средиземноморие със тяхната широка гама от слънцезащитни продукти, които включват продукти със фактор от 0 до 50. Гамата съдържа кремове, млека и лосиони без състав на петрол и със съдържание на масла от кокос, морков и алое вера.


Babaria Sun Infantil е спрей за деца с фактор 30, който следва последните европейски изисквания за предпазване както от UVB, така и от UVA лъчи. Съдържа алое вера. Овлажнява кожата и е противовъзпалителен.

Слънцезащитата е много важна както за възрастните, така и за децата. Правилата по-долу важат за хората от всички възрастови групи, като е много важно да ги прилагате стриктно при децата.
  • Намаляване престоя на слънце по време на обедните часове.
  • Престой на сянка.
  • Ползване на защитаващо облекло.
  • Носене на шапка с широка периферия, която защитава очите, лицето и врата.
  • Защита на очите, чрез очила със странични панели предпазващи очите и отстрани.
  • Използване на широкоспектърно тоалетно мляко със слънцезащитен фактор (СЗФ) над 15.
  • Ограничаване ползването на солариуми.Защитата на бебета и малки деца е от особено голямо значение.
Въпреки всичко децата имат нужда от достатъчно количество витамин Д, за да се развиват правилно, дори в България е прието да се дава добавка от витамин Д още от първия месец на бебето, но това изобщо не значи, че трябва да излагате малките деца на пряка слънчева светлина.
Много хора си мислят, че е необходимо само едно мазане с крем преди плаж, но това съвсем не е така. Слънцезащитните продукти се подновяват на всеки два часа или след влизане във вода. Не се подлъгвайте по етикетите, че продуктите са водоустойчиви. Нанасяйте слънцезащитен продукт 20-30 минути преди излагане на слънце и няма да имате проблем.
Много важно е това да се спазва при децата. Мажете ги след всяко потапяне във водата!
Добре е да използвате и силно хидратиращи продукти след излагане на слънце, за да избегнете раздразнената и суха кожа. Повечето марки има специални продукти за след слънце и повечето от тях съдържат голямо количество алое вера, което действа успокояващо и противовъзпалително.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации