Топлинна защита от Tigi

Джузепе е откривателя на първия салон в Италия. Той самия е бил истински артист в прическите. Всяка събота в неговия салон се пеели песни и се разказвали любовни и приключенски истории, което привличало клиентите като магнит.
Синът на Джузепе Франко живеел над салона му и изучавал семейния занаят. През 1940 година той отворил първия си салон във Италия. Оженил се за Мария и историята на семейство Масколо започнало. Франко и Мария имали две деца - Тони и Гай, които по-късно написват истинската велика история на Tigi.
Първият салон на братята Тони и Гай е отворен през 1974 година във Лондон. Те били невероятно креативни и работели с най-известните британски фотографи.

Toni & Guy е световно известна компания, която се занимава с производството на козметични продукти за коса. Марката има повече от 400 фризьорски салона по целия свят и е спечелила 55 награди, включително и призът "Фризьор на годината".
Tony & Guy имат собствено списание и дори собствен телевизионен канал, който е плод на въображението на Джеймс Тарбък. Известната марка label.m също е част от корпорацията.


Tigi Catwalk Haute Iron Spray е спрей за топлинно третиране на косата, който ще ви осигури максимална защита. Предпазва до 450 градуса температура. Предотвратява загубата на влага и увеличава трайността на прическата. Продукта е лесен и бърз за употреба и няма да отнеме много от времето ви сутрин преди работа.

На нашия пазар се предлагат много и разнообразни продукти предназначени за термозащита на косата. Можете да ги намерите под формата на спрей или крем. Почти всяка дрогерийна марка има свой термозащитен продукт.
Целта на продуктите за термозащита на косата е да я предпазят от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка. 

Ако искате да имате идеална коса е нужно да ползвате и доста други продукти освен добра термозащита. Винаги избирайте типа продукти, които са подходящи за задоволяване на вашата коса.

Във електронния магазин enzo.bg ще откриете почти всички продукти на марката TIGI, а серията Catwalk Sleek включва още два интересни продукта, които ще ви помогнат да предпазите косата си от вредните сешоар и преса. За да запазите по-дълго прическата си е добре да съчетаете термозащитата със серията за неподдайна коса на марката. Също така можете да намерите цялата гама стилизиращи продукти на марката, които да Ви помогнат в борбата с хвърчащата, непокорна коса.

***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации