Frais Monde Acqua Di Repole термална вода за чувствителна и раздразнена кожа

Frais Monde Acqua Di Repole е термална вода, подходяща за всички възрасти и полове. Може да се използва както от възрастни, така и от деца.
Водата е дерматологично изследвана в клиниката на Университета в Рим Tor Vergata.
Източникът, от който се добива термалната вода Frais Monde Acqua Di Repole е в дълбините на Италианските земи и е с температура от 26° C.


Опаковката е хигиеничен спрей, който няма никакъв досег с въздух и светлина до момента на допир с кожата.
В продължение на хиляди години термалните извори на Sorgente di Répole са се считали за вълшебни, а полезните им съставки се използват много обширно в областта на дерматологията. Водата в тези езера има уникален състав от разтворени минерали, които са истинска храна за кожата.
Имат успокояващ и омекотяващ анти-акне ефект. Водата може да се използва след бръснене, при зачервяване и дори при слънчево изгаряне. Има освежаващ и ободряващ ефект и е много удобна за пътуване.
Системата EP Spray System е новопантентована система, която позволява пълното отделяне на продукта от опаковката. Тази система се използва в опаковката на термалната вода на Frais Monde.

Термалните води са много полезни за кожата, въпреки че много малко хора знаят истинските им ползи. Обикновенно, хората си мислят, че това е просто вода в скъпа бутилка, но това съвсем не е така.
Термалната вода е подходяща за абсолютно всеки човек без значение от неговата възраст или тип кожа.
Ето за какво можете да използвате термална вода:

   - При раздразнение на кожата
   - При слънчево изгаряне
   - След спортуване
   - При зачервявания на лицето  
   - След епилация
   - За освежаване по време на пътуване
   - След хирургични и дерматологични процедури
   - При зачервявания на бебешкото дупе
   - След демакииране
   - След бръснене

Важно е да знаете, че флаконите с термална вода независимо с каква марка са не се разклащат!

Чувствителната кожа е проблем на много хора по света. Голяма част от тях дори не знаят, че са засегнати от този проблем и не третират по никакъв по-специален начин кожата си от нормалната такава.
 
Чувствителната кожа се изразява в непоносимост към употребата на различни козметични продукти, влияние от студ, вятър и слънце.
При чувствителната кожа е нарушена бариерната функция на кожата, което я прави пропусклива за множество алергени, а увеличената трансепидермална водна загуба я изсушава допълнително и така се получава порочен кръг.
Термалната вода е един чудесен продукт, който ще успокои чувствителната ви кожа.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации