Ferrari Scuderia Ferrari Black

Scuderia Ferrari Black от Ferrari е аромат за мъже. Scuderia Ferrari е лансиран през 2013 година. Връхните нотки са цитруси, лайм и бергамот.

Връхни нотки: слива, зелен лимон (лайм), ябълка, бергамот
Сърдечни нотки:
канела, роза, кардамон, подправки, жасмин
Базови нотки:
амирис, кедър, ванилия и мускус

Дървесния аромат Scuderia Ferrari Black е класически мъжки парфюм, но в същото време много нежен и чувствен. Носи силата и славата на великата марка Ferrari и вдъхва увереност и самочувствие на всеки мъж, който го носи.

Ferrari е италиански производител на спортни автомобили, разположен в град Маранело и Модена, Италия. Колите на „Ферари“ са едни от най-желаните за притежание и шофиране автомобили. Те също са и един от символите за доброто финансово състояние на притежателите им.
Компанията е придобила известност през годините, благодарение на непрекъснатото ѝ участие в автомобилни състезания и най-вече във Формула 1, където се радва на значителни успехи, особено през 50-те, 60-те и 70-те години на 20 век, както и в края на 20 и началото на 21 в.

Ферари притежава и серия маркови продукти, носещи търговската марка „Ферари“, сред които могат да бъдат открити очила, химикалки, парфюми, дрехи, високо-технологични велосипеди, мобилни телефони и преносими компютри. В класацията на Файненшъл Таймс на "Стоте най-добри работни места в Европа" (за производител на стоки) за 2007 г., Ферари е поставена на първо място.


Аромата Scuderia Ferrari Black можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в оригиналната му опаковка, в подаръчен комплект и дори под формата на тестер.

Какво е тестер?
"Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт. "

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалноста на човека, който го носи.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации