Clarins Gloss Prodige

Обожавам продуктите за устни на Clarins и никога не оставам без Lip Perfector-a, затова реших, че е време да се сдобия с още един продукт за устни на марката. Отскоро ползвам гланцове и реших да се сдобия с Gloss Prodige. Цветът, който купих е 08 - Papaya.


Опаковката е стъклена и е с удобен апликатор за нанасяне. Капачката е типичната за марката - златиста с един от символите на Clarins.
Цветът Papaya е много хубаво коралово с блестящи частички. Глосът е доста пигментиран и дори другите цветове ми се сториха много по-ярки от който и да било глос, който съм ползвала досега. Харесах си едно страхотно червено, с което нямам търпение да се сдобия.Глосът не лепне и не се разтича. Много ми прилича на Lip Perfector-a, но за разлика от него има цвят и блестящи частички, но пък също както него подхранва и омекотява устните страхотно. Ефекта не е краткотраен както при повечето глосове, а напротив, подхранва устните за доста дълго време и няма нужда да нанасям допълнително балсам.
Вкусът и аромата са неповторими при продуктите за устни на Clarins. Глосът е сладък и мирише страхотно, това и основната причина, поради която се налага да го нанасям често, просто го изяждам.

Продукта е много добър и с удоволствие бих пробвала и други цветове.

Коментари

Популярни публикации