Кола маска в домашни условия

Veet е търговска марка, предлагаща продукти за обезкосмяване. Продуктите на марката се продават по целия свят, а асортимента им включва кремове за депилиране, мусове, гелове и кола маска.
Продуктите на Veet съдържат тиогликолова киселина и калиев хидроксид, които спомагат за по-бавното появяване на окосмяването на тялото.
Историята на компанията датира още от далечната 1919 година, когато е основана в Канада, а по-късно започнала да продава и на американския пазар. Първоначално името й е било Neet.
През 1920 година марката е предлагала продукт с лого, което гласяло "По-бързо от бръсненето" и "Готов за използване крем за премахване на окосмяването".

Към днешна дата марката Veet е световно наложена и предлага огромно разнообразие от продукти за всеки. Лесно можете да се ориентирате кой продукт би бил подходящ за вас.
Един от страхотните им продукти е именно кола маската за домашна употреба. С нея не се налага да посещавате козметичен салон и бързо и лесно ще премахнете нежеланото окосмяване у дома.


Veet Natural Inspirations е пълнител с восък подходящ за чувствителна кожа. Съдържа до 90% естествени съставки и осигурява до 28 дни гладка кожа. Продукта, както и много други продукти на марката ще откриете в електронния магазин enzo.bg.

Кола маската е един от най-ефективните начини за обезкосмяване. Запазва кожата гладка за повече от 2 седмици и не се налага през това време да се притеснявате.

Ако сте решили да използвате именно кола маска за премахване на нежеланото окосмяване можете да вземете някои предварителни мерки, с които да притъпите болката.

Избягвайте да правите кола маска преди цикъл. Тогава болката е по-силна, защото кожата е по-чувствителна.

Носете широки дрехи след епилация, така ще се препазите от търкането на дрехите с кожата и няма да изпитвате дискомфорт.

Не се епилирайте ако кожата ви е разранена. Изчакайте да зарасне напълно и след това извършете процедурата.

След като сте извършили процедурата задължително нанесете успокояващ крем.

Ексфолирайте кожата си редовно, за да се предпазите от врасналите косъмчета, които ако не се премахнат могат да бъдат дори болезнени.

Кола маската е противопоказна при разширени вени. Ако вие страдате от този проблем по-добре се насочете към по-щадящ метод за епилация.

Няма правило колко често можете да използвате кола маска. Все пак изчакайте кожата да възвърне нормалното си състояние преди да се подложите отново на процедурата.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации