Schwarzkopf Professional 3DMENSION серум за активиране на корените

През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Мъжете не са по-малко суетни от жените и често козметичния им арсенал е почти наравно със този на жените. Това в никакъв случай не е лошо, дори е много добре, че един мъж държи на външния си вид.
Много от мъжете държат много на косата си, а често имат и проблеми с пърхот и косопад.
Schwarzkopf имат специално разработена серия за грижа за мъже, която включва множество продукти за различни проблеми, както и различни видове стилизанти.
 

Серумът против косопад за мъже Schwarzkopf 3DMenSion Activating Serum съдържа високо ефективна концентрация на три съставки - таурин, карнитин и пантенол. Те действат върху скалпа, косата и корените, като им доставят необходимите хранителни вещества.

Как да използвате:
Измийте косата си с шампоан. Подсушете я добре и нанесете около 5 милилитра от серума върху скалпа с масажиращи движения. Добре е да масажирате в продължение на няколко минути, за да проникнат съставките по-надълбоко. Не отмивайте серума.

Видове косопад:

Андрогенен косопад  
Андрогенният косопад  е най-често срещаният  и се смята че има наследствена предразположеност за появата му. Предизвиква се пад въздействието на повишени нива на андрогенните (мъжките) хормони. При представителите на силния пол този тип косопад се проявява с изтъняване на косата в областта на слепоочията, а в последствие и олисяване на фронталната част на скалпа.

Косопад, причинен от заболяване 
Множество болести болести или механични увреждания могат да доведат до увреждане на косменият фуликул.

Често срещан е косопада, който се появява в следствие от случайна физическа травма, или в резултат на чести козметични процедури.

Възможно е да се срещнете с неприятния проблем, ако не се храните достатъчно разнообразно.

Много, много голям фактор указва стресът върху косопада. Ако се намирате под постоянен стрес е напълно нормално да имате косопад.

Не забравяйте, че освен подходящата козметика е нужно да подхраните косата си отвътре като й добавяте достатъчно количество витамини и минерали.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации