Kérastase Fusio-Dose концентриран активатор за боядисана коса

От далечната 1964 година Kerastase е именован като най-добрия луксозен бранд за луксозна грижа за косата. Фирмата поставя нови стандарти в областта на професионалните продукти за грижа за косата.
Разпространява се предимно чрез луксозни салони, където косата на клиента се анализира в детайли, а процесът по нейната обработка се превръща в цял ритуал за красота. Продуктите на Kerastase са уникални с иновативни и авангардни формули и съставки. Всяка жена по света, която е пробвала техен продукт знае, че Kerastase е злато за косата и й доставя най-нежната и луксозна грижа.


Fusio-Dose е първия изцяло персонализиран ритуал, който цели да разреши всички проблеми на косата. Косата е мигновено трансформирана.
Fusio-Dose е едно изцяло ново поколение продукт, който съдържа концентрирани и специално комбинирани съставки, изработени специално да задоволят нуждите на косата ви.


Бустера Polyphenols е предназначен за боядисана коса. Съдържа много силни анти оксидантни съставки и има UV защита, която предпазва цвета от вредното влияние на слънцето. Възвръща блясъка и мекотата на косата и подсилва цвета. Благодарение на високото си съдържание на концентриран Vita Ciment е много подходящ за суха и увредена коса.

Стъпки на действие:
1.Дозиране: След провеждане на персонална диагноза, вашия консултант ще определи специфичните нужди на косата ви, както и вашите очаквания. Консултантът ще ви препоръча правилната комбинация Fusio-Dose, която е подходяща за вас.
2.Fuse: Тази стъпка цели да слее в едно ултра концентрираните съставки в продукта и да трансформира косата ви веднага.
3.Трансформация: Благодарение на ултра точната консултация, която сте получили, съставките в продукта ще доставят всички нужни вещества на косата ви.

Начин на употреба:
1.Изберете нужния ви концентрат, след като се консултирате с вашия фризьор, след това изберете бустер според нуждите на косата ви.

2.Свържете двата продукта.

3.Напърскайте върху измита и подсушена с кърпа коса и разрешете с гребен. Масажирайте по цялата дължина на косата. Изплакнете обилно с хладка вода.
Концентратът се избира според основната нужда на косата, бустерът е за второстепенната нужда на косата. Могат да се комбинират всички видове концентрати и бустери, според вашите нужди на косата.
Бустерът не може да се използва самостоятелно без концентрат.

Добре е да знаете, че боядисаната коса изисква специални грижи и е много важно да подберете правилните продукти. По този начин няма да изгубите блясъка на цвета на косата си и тя ще остане жизнена и здрава. Kerastase имат цяла серия, която е специално разработена за боядисани коси и са чудесен ритуал за използване у дома.


Всички бустери на марката можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации