Jericho Body Care черна кал за мазна кожа

Мъртво море е най-голямото солено езеро в света. Намира се в най-ниската час на земята - 400 метра под морското равнище и в него се влива само една единствена река - Йордан.
Водите на мъртво море имат уникален химичен състав и страшно висока концетрация на соли, заради което човек не може да потъне във водите му.
Тези така известни ценни соли имат лечебни свойства, които са известни още от древността. В миналото са използвани за направата на козметика от жени като Клеопатра. Козметиката със соли от Мъртво море няма равна на себе си по богатство и концентрация на съдържащите се в нея полезни минерални вещества. Козметиката със соли от Мъртво море няма равна на себе си по богатство и концентрация на съдържащите се в нея полезни минерални вещества. Богатото й съдържание на минерали ускорява естествената ексфолиация и възстановява pH баланса на кожата. Високото съдържание на минерали във калта изчиства мъртвите клетки, подхранва и придава на кожата здрав и млад вид. Подобрява кръвообращението и с това съдейства за подобряване на имунната система. Може да се прилага директно на кожата, което я прави перфектното средство за третиране при различни проблеми.


"Марката Jericho принадлежи към портфолиото на израелската компания Paloma Death Sea.Тя е основана през 1982 г.и първа започва производството на медицински продукти и козметика, съдържащи минерали, соли и кал от Мъртво море.Днес,марката има стотици доволни клиенти по целия свят,а сред тях са гиганти като Hilton International,Wella Cosmetics,Wallgreens и др. 

Шампоани, сапуни, кремове ... всички продукти на Jericho са разработени по технологии от водещи експерти и имат изключителни лечебни свойства.Следователно, те често са поръчвани от клиенти ,които страдат от псориазис,екзема и други кожни заболявания.Всички лечебни продукти преминават през строг дерматологичен тест ( в никакъв случай върху животни) и отговарят на изискванията според стандарта ISO 9002."

Марката предлага черна кал с минерали от мъртво море, която ще направи кожата ви сияеща.

Как да използвате черната кал?

Черната кал е изключително подходяща за мазна кожа, така че можете да я прилагате директно върху лицето, ако кожата ви е мазна. Освен за мазна кожа, калта е много подходяща и за лечение на псориазис заради лечебния си и успокояващ ефект.

Нанесете плътен слой от калта върху лицето си и оставете да подейства в продължение на 20 минути. Отмийте с хладка вода и хидратирайте кожата си. Кожата ви веднага ще засияе и ще изглежда по-изящна и млада.

Черната кал на марката Jericho можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен нея там ще намерите и още много продукти на марката, които ще ви помогнат да разрешите различни проблеми с кожата си. В марката са вложени много натурални съставки, които дават изключително качество на продуктите.

Коментари

Популярни публикации