Hermés Voyage d´Hermes

Hermès е луксозна френска модна марка, която предлага аксесоари, парфюми, луксозни стоки и кожени изделия. Компанията е основана от Thierry Hermes през 1837 г. Тя е една от най-старите френски луксозни марки, която и досега радва с уникалните си продукти потребители по целия свят. Към 2008 година марката има 14 продуктови категории, включващи кожени изделия, шалове, вратовръзки, мъжки облекла, дамска мода, парфюми, часовници, канцеларски материали, обувки, ръкавици, декорация, прибори за хранене, бижута и емайлирани изделия. Чантите на марката са желани от всички жени по света, защото са красиви и качествени, а и много различни спрямо всяка друга дамска чанта на пазара.


Един от известните аромати на марката е  Hermes Voyage d`Hermes, който е подходящ както за жени, така и за мъже. Аромата е лансиран през 2010 година и от тогава бележи огромен успех на парфюмния пазар.
Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория.
Voyage d´Hermes е чист и мек дървесен унисекс аромат с кехлибарни нотки. Създателят му е Jean-Claude Ellena, а целта е била да се създаде мек и успокояващ, но в същото време енергизиращ аромат.

Връхни нотки:
кардамон, цитруси, подправки

Сърдечни нотки:
чай, зелени нотки, цветни нотки, роза
база

Базови нотки:
дърво, кехлибар, мускус

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Hermes Voyage d`Hermes е свеж, леко пикантен аромат за изисканите млади мъже и жени. Не се страхувайте да изпъкнете и да впечатлите всички около себе си. Насладете се на уникалния аромат на Voyage d`Hermes – ухание, което несъмнено ще бъде оценено от енергичните хора, отличаващи се със своята решителност и непримиримост. Бъдете още по-успешни и достойни за възхищение!

Освежаващият цитрусов полъх, мирисът на бергамот и внимателно подбраните специфични подправки бързо ще Ви заредят с позитивна енергия. Впоследствие ще бъдете приятно изненадани от уханието на чай и цветя. Като завършек  - дървесни нотки и бял мускус, които незабавно ще успокоят тялото и мислите Ви.

Парфюмите Hermes са много популярни сред духовитите млади хора. Техният свеж и елегантен аромат подчертава индивидуалността на всеки отделен човек. Унисекс парфюмната вода Voyage d`Hermes съчетава сладките акорди на женствеността и свежите, мъжествени цитрусови тонове. По тази причина ароматът се харесва особено на пълните с енергия млади хора, които държат на своя собствен стил."

В електронния магазин enzo.bg ще откриете аромата в опаковки от 100 и 35 милилитра във пълнещи се флакони.

Другите унисекс парфюми на марката (подредени по годината на създаване) са:

  •     Eau d'Hermès, 1951
  •     Eau d'Orange Verte, 1999
  •     Un Jardin en Méditerranée, 2003
  •     Un Jardin sur le Nil, 2005
  •     Un Jardin après la Mousson, 2008
  •     Eau de Pamplemousse Rose, 2009
  •     Eau de Gentiane Blanche, 2009
  •     Voyage d'Hermès, 2010
  •     Un Jardin sur le Toit, 2011


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации