Clarins Gentle Foaming Cleanser


Преди малко повече от месец се сдобих със Clarins Gentle Foaming Cleanser. Напоследък забелязвам, че все повече започвам да харесвам кремообразните продукти за почистване на лицето. Според мен те чистят кожата много по-добре от геловете.
Пяната се използва лесно и  бързо. Няма проблем с отмиването и не изсушава кожата. Подходяща е за комбинирана и мазна кожа и ако вашата е нормална, то не мисля, че ще ви хареса.
Опаковката е прозрачна тубичка от 125мл. Капачката се затваря добре - със щракване.Продукта е кремообразен преди да се нанесе, но щом се разтрие по лицето се превръща в нежна пяна. Консистенцията е като на крем за бръснене. Съдържа малки гранулки, които се разтапят при допир с кожата. Гранулките не са груби и не дразнят лицето. 
Аромата на продукта е силен, но много приятен. Усещам го доста дълго време след отмиване.


Кожата ми след като родих е нормална към комбинирана, а не мазна като преди. Въпреки това, пяната е идеална за мен. Не изсушава и не дразни кожата ми и почиства наистина в дълбочина. Не се усеща опъване след нанасяне. Разбира се, задължително е след измиване да се нанася крем.

Продукта е много икономичен. За моето лице са нужни 2-3 малки "грахчета".
Започвам все повече и повече да харесвам продуктите на марката и със сигурност ще пробвам още от козметиката им за лице.


Коментари

Популярни публикации