Clarins Double Fix' Mascara

Clarins е френска козметична компания, която предлага луксозна козметика за лице и тяло и декоративна козметика.
Компанията е основана през далечната 1954 година от студента по медицина Jacques Courtin-Clarins. Портфолиото на компанията включва марките Clarins, Azzaro, Thierry Mugler, и My Blend.


Прозрачния гел осигурява дълготраен ефект от спиралата за мигли без значение на какви климатични или физични влияния сте изложени. Запечатва миглите по начин, по който обикновената спирала не може. Веднъж нанесен, праймърът ви позволява да плачете от радост, защото спиралата ви ще си остане на мястото.
Освен за миглите си, можете да използвате фиксатора и за веждите. Той ще ги направи подредени и ще запази перфектната им форма за целия ден.

Опаковката е достатъчно малка, за да се побере навсякъде, но в същото време количеството е достатъчно, за да му се радвате дълго.

За да имате здрави и красиви мигли е необходимо да се грижите допълнително за тях, а не само да носите спирала.

Как да укрепим миглите си?
За да направите миглите си по-силни и здрави можете да прибегнете до употребата на безцветни спирали. На нашия пазар вече се предлагат достатъчно продукти, които за определен период от време обещават да направят миглите Ви дълги и блестящи.
Ако пък искате да използвате натурални продукти можете да ги намажете със смес от рициново масло и витамин, като съотношението трябва да бъде три към едно.

Важно е да знаете, че рекламите ни обещават непрекъснато обемни, дълги и изящни мигли, но за да станат наистина такива е нужно малко повече от поредната скъпа спирала. Също така знайте, че не всяка спирала, която ви е препоръчана от приятелка, позната или консултант в магазина ще е подходяща за вас. За да се сдобиете с наистина страхотни мигли не е необходимо да пробвате всяка ново излязла на пазара спирала, а просто да подберете идеалния за вас продукт.
Почиствайте спиралата си всяка вечер много внимателно със специален продукт за разгримиране или мицеларна вода. Не търкайте очите си, когато я почиствате, защото това може да увреди миглите ви. Не използвайте гелове за измиване на лицето, за да сваляте грима от очите си, тези продукти са предназначени само за лице и често съдържат съставки (като силицилова киселина), които са вредни за очите и могат да ви създадат голям проблем, ако попаднат в тях.

Независимо от това какви продукти и уреди сте решили да използвате за миглите си е добре да знаете, че не бива да използвате даден продукт повече от 6 месеца. Спиралите са от продуктите, които лесно се пълнят с микроби и стават вредни за очите ни.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации