Wella Professionals SP Men тоник против косопад

Андрогенният косопад  е най-често срещаният  и се смята че има наследствена предразположеност за появата му. Предизвиква се под въздействието на повишени нива на андрогенните (мъжките) хормони. При представителите на силния пол този тип косопад се проявява с изтъняване на косата в областта на слепоочията, а в последствие и олисяване на фронталната част на скалпа.
Андрогенният косопад е най-често срещания вид косопад в света. От него страдат най-много хора и той е най-труден за лекуване. При някои от мъжете този тип косопад започва още на 20 годишна възраст.

Възможните причини за поява на андрогенен косопад могат да са заболявания, реакция към различни лекарства, стрес и наследственост.
Наследствеността при оплешивяването при мъжете се дължи на унаследяване на генетична чувствителност към дихидротестостерон (ДХТ) на космените фоликули. Най-често срещания фактор е наследствеността. Важното при този проблем е да се знае, че загубата на коса при мъжете е генетично обусловена, и въпреки че съществуват много ефикасни методи и продукти за намаляване на симптомите, трайно лечение все още не е измислено.

Компанията "Вела" е един от най-големите производители на продукти за грижа за косата. Създадена е през 1880 година.  WELLA System Professional е луксозна серия на "Вела" за нормална, фина и боядисана коса; BRILLANCE–  за суха и изтощена коса; ENRICH AGE – за зряла коса. Резултатът – блестяща, жива и силна коса. Най-важното за "Вела" е грижата за клиента. Компанията се гордее с факта, че нейните клиенти държат на професионалната грижа за косата и спазват всички екологични изисквания при производството на продуктите си. В допълнение са професионалните стилизиращи продукти WET, DRY и FINISH от "Вела".


Wella Professionals имат серия, разработена специално за мъжката коса. Колекцията им против косопад е доста добра и е отлично средство за намаляване (забавяне) на косопада. Един добър продукт, с който можете да започнете е тоника против косопад.
Продукта обещава да намали появата на косопад до 50%, ако се използва редовно. Клинично тестван е за съвместимостта със кожата на главата и е предназначен да се бори със тънката, слаба и оредяваща коса.

Съдържа биотин, който заздравява корена на косъма и кофеин, който стимулира функциите на скалпа.
Тоника се прилага директно върху скалпа най-малко три пъти седмично върху предварително измита с шампоан и подсушена коса.

Как да използвате:
Нежно масажирайте целия скалп и не изплаквайте. При остър косопад използвайте ежедневно.

Ако нямате изяснена причина за наличието на косопад е добре да се консултирате с лекар и да направите необходимите изследвания за изясняване на причината.

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти, които да ви помогнат в борбата с косопада.

***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации