Schwarzkopf Professional Igora Vario Blond изсветляваща пудра

Русата коса не е тренд, който отминава бързо и незабелязано. Русата коса е вечна мода и винаги ще има жени, на които да отива. Тя е винаги модерна, без значение дали е перхидролено руса, платинено или бежово руса. Ако е е правилно подбран, цветът може да се превърне в истинско бижу, което привлича всички погледи.

IGORA VARIO BLOND е специално разработена линия на козметичния гигант Schwarzkopf за руси коси. Продуктите от линията предлагат най-високо ниво на изпълнение, дават желаните руси нюанси и е много лесно с тях да се постигне желания нюанс на русото.

Предимства:
Не оставят жълт нюанс на косата.
Имат кремообразна консистенция, която позволява равномерно нанасяне.
Имат много нюанси, от които можете да изберете идеалния за вас.

Един от интересните продукти, които можете да опитате е изсветляващата пудра, с която можете да постигнете до 7 нюанса по-светъл тон на косата.

Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:"Описание:

Schwarzkopf Igora Vario Blond e безопасна и лесна система за изсветляване до 7 оттенъка, обогатена с пшеничено нишесте.
 

Начин на ползване:

Смесване:

Смесвайте в неметален съд. Смесете 35 гр (една мензура) IGORA Vario Blond Plus със 70 мл (1:2) оксидант Colorist´s Color & Care Developeru 3%, 6% или 9% в зависимост от степента на желаното изсветляване. Смесвайте, до получаването на гладка консистенция.

Нанасяне:

Нанесете непосредствено след смесването на продуктите. Равномерното нанасяне на достатъчно количество ще осигури равномерни резултати. Нанесете равномерно върху избрани кичури върху суха неизмита коса. Започнете от областта на тила.

Нанасяне върху небоядисана коса:

 Нанесете по дължината на косата и на връхчетата 1-2 см от кожата на главата и оставете да действа, в зависимост от желания ефект. След това нанесете внимателно в областта на корените и избегнете контакта с кожата.

Нанасяне върху израснали корени:

Нанесете върху израсналите корени максимално 6% оксидант (избягвайте контакта с кожата). Избягвайте прикриването и нанасянето върху вече изрусена коса.

Време на действи:.

Времето на действие варира от 20 до 45 минути, в зависимост от структурата на косата, процентното съдържание на оксидант и желания ефект. Проверявайте косата на всеки 5 минути. Не използвайте затопляне за ускоряване на действието. След изтичане на времето на действие, измийте обилно с топла вода. Използвайте шампоан и балсам.

ВНИМАНИЕ:
Това е професионална боя за коса, която е предназначена за използване във фризьорски салони. За нанасяне в домашни условия е необходимо да се консултирате със стилист, както и за подходящия нюанс и активираща емулсия. Крайният резултат винаги зависи от типа и състоянието на Вашата коса."


Състав:
potassium persulfate, magnesium carbonate hydroxide, sodium metasilicate, paraffinium liquidum mineral oil, ammonium persulfate, cellulose gum, silica, acrylates, copolymer, triticum vulgare wheat starch, disodium edta, calcium stearate, hydrolyzed keratin, sodium hexametaphosphate, fragrance, potassium sulfate, ammonium sulfate, geraniol, ci 77007 ultamarines


***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации