Phaedon Lentisque

Phaedon са известни със своите феноменални унисекс парфюми, които са подходящи за всички и няма как да сбъркате с тях. Много от ароматите на марката можете да откриете в електронния магазин enzo.bg, а освен тях там можете да намерите и освежители за въздух, носещи същото име.
Phaedon е създадена от двама парижки естети, които често пътуват и са любители на древните култури.
Името Phaedon идва от древногръцкия Федон роден през 400 г.пр.н.е. Той е пленен по време на битката между Елис и Спарта.
Марката предлага колекционерски сувенири, одеколони, парфюми с висока концентрация, парфюми за дома и ароматизирани свещи.

Lentisque от Phaedon е дървесен флорален аромат за жени и мъжи, лансиран през 2013 година. Ароматът е обогатен със смола от мастиково дърво, ветивер и кедър.
Зеленото, смолисто дървесно ухание идва от невероятното мастиково дърво, което витае навсякъде около средиземно море, Испания и Корсика. Във аромата се използва мощно зелено етерично масло, подсилено от галбан и смесено с цитруси от сухите гори.


Основни нотки: кедър, дървесни тонове, галбанум, мастика, ветивер, лабданум.

Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория.

Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалноста на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки.  Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи. 
Съвети:
1.Сменяйте парфюма си при смяната на сезоните. Зимните аромати, не са приятни през лятото.
2.Бъдете пестеливи, не  е нужно целия свят да усеща аромата ви, а и прекаляването би било неприятно за околните.
3.Нанасяйте парфюм само на чиста кожа или върху лосион със същия аромат.
4.Когато избирате парфюм, напръскайте се и изчакайте известно време, за да усетите истинските съставки.
5.Не търкайте парфюма след като сте го нанесли, това променя аромата.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации