Missha Home Aesthetic парафинова маска за ръце

Парафинът е восъкоподобно вещество. Открит е през 1830 година от големия немски учен Карл фон Рейхенбах.

Получава се главно от нефт. Използва се за приготвяне на парафинеста хартия, насищане в дървесината при производството на кибрит и моливи, за апретиране на тъкани, като изолационен материал, химическа суровина и др. Подходящ е за използване при смазване на вентилатори , защото не изсъхва при стайна и леко повишена температура (20-50 градуса по Целзий) и има мазилни свойства необходими за достигане на високи обороти и намалени сили на триене в материалите. В медицината се използва за парафинолечение.

Парафиновата грижа за кожата на ръцете е една от най – приятните и в същото време ефикасни процедури в козметологията. На местата, на които се прави парафинова маска / ръце, крака/ се подобрява кръвообращението и се повишава тонуса на кожата.
С помощта на парафиновите процедури ще направите ръцете си меки и хидратирани и те ще изглеждат по-гладки и подмладени.
Разтопения парафин, който покрива кожата не пропуска въздуха и така много бавно отделя топлина, благодарение на което кожата не изгаря и това му свойство спомага за изглаждане на бръчките на ръцете.

Много подходящ сезон за парафиновите маски за ръце е зимата. Те действа отлично в студеното време, защото тогава кожата е най-податлива на изсушаване, напукване и е видимо по-чувствителна и нежна.

Missha е корейска марка козметика, която предлага много интересни продукти.
Продуктите на марката варират от декоративна козметика, до слънцезащитни продукти с много висок фактор 50.


Във електронния магазин enzo.bg можете да откриете парафинова маска на марката Missha във много удобна опаковка и на страхотна цена. Можете да я използвате вкъщи без да е необходимо да посещавате специални козметични салони.
Маската е напоена с обогатени вещества, които са ценни за кожата на ръцете и е лесна и бърза за употреба. Парафинът, който се съдържа в нея овлажнява и омекотява ръцете и ги прави гладки меки.
Съдържа натурални растителни масла, колаген, хиалуронова киселина и кератин, които възстановяват еластичността на ръцете и се грижат за ноктите.

Как да използвате:
Измийте добре и подсушете ръцете си.
Отворете маската и отделете нужното ви количество.
Нанесете на ръцете.
Отпуснете се за около 20 минути, след което разнесете останалото количество с потупващи движения.
За оптимални резултати е добре да използвате маската 2-3 пъти седмично.

На 2 януари тази година всички 20 магазина носещи името Missha в Хонг Конг са затворени и до следобяда всички щандове са изпразнени. Изявленията в пресата са противоречиви и не са категорични, но всички се надяваме, че компанията отново ще заработи и ще продължава да радва клиентите си по целия свят.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации