Clarins Eye Quartet Mineral Palette - Rosewood

Преди малко повече от месец имаше добро намаление на продуктите на Clarins, а както знаете аз съм доста голям техен фен и нямаше как да не се възползвам. Продуктите, които избрах са легендарния им коректор и една четворка сенки, прекрасната розова палитра Rosewood, за която ще ви говоря днес.


Опаковка:
Красивата златиста кутийка идва с велурен червен пауч, което е супер, предвид факта, че се драска много лесно. Кутията се затваря добре и няма опасност от отваряне. Към сенките има и два апликатора, а от вътрешната страна на кутията има огледало. Палитрата е перфектна за пътуване, защото освен гореизброеното цветовете са идеални както за ежедневен, така и за вечерен грим.


Трайност:
Трайността им върху обикновената база на Artdeco е цял ден.


Цветове:
И четирите цвята са перлени, а светло розовото има много блестящи частички, но то за съжаление и най-трудно за работа и най-малко пигментирано. Честно казано не вярвах, че ще се харесам с розови сенки, но точно тези нюанса на розовото са страхотни и много приятни за носене. Не правят натрапчив грим и са много подходящи за ежедневен такъв. Не се разпрашват или ронят.Много съм доволна от сенките и дори се замислям дали да се сдобия с още някоя палитра.

Коментари

Популярни публикации