Schwarzkopf Professional 3DMENSION восък за коса

Всеки от нас (без значение от какъв пол) в повечето случаи използваме най-различни стилизанти, с които оформяме прическите си. Мъжете, точно толкова, колкото и жените могат да бъдат суетни на тема прическа, затова козметичните гиганти имат линии, специално разработени за мъже.

През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.Schwarzkopf Professional 3DMENSION восък за коса за мъже е продукт, чието приложение е да създаде структурата на екестремна прическа с отличително, матово покритие.
Кремът има суха текстура и е подходяща за мъже, които искат да имат "бетонирана" прическа.
Прави косата по-гъста и подредена без да изглежда мазна.
Ваксата не се поддава на тежестта на косата. Благодарение на специалните си съставки има гъвкава форма и може да се моделира, докато постигнете желаната форма.
Универсалния восък има гъвкава структура и е идеален за стилизиране на средна на дължина коса, която жадува за обем и форма.
Кремообразната восъчна структура се топи върху косата без да я оставя лепкава и мазна и дава естесвен траен блясък.
Думата вакса не е вакса в класическия смисъл на думата. Продукта представлява стегнат крем, който се топи веднага при допира на пръстите.

Как се използва?
Нанася се върху суха коса и се оформя според предпочитанията.


Не забравяйте, че измиването на стилизантите е много важно, защото в противен случай можете да си докарате сериозни проблеми със скалпа. Измивайте много добре и разресвайте косата, за да не си навлечете проблеми като сърбеж и пърхут.
Освен подходящата козметика е нужно да подхраните косата си отвътре като й добавяте достатъчно количество витамини и минерали. Грижата трябва да бъде комплексна, за да се радвате на блестяща и здрава коса.
Цялата мъжка серия на Schwarzkopf можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотни цени.
Освен тази серия, в магазина ще намерите почти всички продукти от професионалната серия за коса на марката, които са предназначени за различен тип скалп и винаги можете да откриете вашия продукт, който да Ви помогне в борбата с даден проблем.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации