Kérastase Fusio-Dose Densifique концентриран активатор за коса

От далечната 1964 година Kerastase е именован като най-добрия луксозен бранд за луксозна грижа за косата. Фирмата поставя нови стандарти в областта на професионалните продукти за грижа за косата.
Разпространява се предимно чрез луксозни салони, където косата на клиента се анализира в детайли, а процесът по нейната обработка се превръща в цял ритуал за красота. Продуктите на Kerastase са уникални с иновативни и авангардни формули и съставки. Всяка жена по света, която е пробвала техен продукт знае, че Kerastase е злато за косата и й доставя най-нежната и луксозна грижа.Fusio-Dose е първия изцяло персонализиран ритуал, който цели да разреши всички проблеми на косата. Косата е мигновено трансформирана.
Fusio-Dose е едно изцяло ново поколение продукт, който съдържа концентрирани и специално комбинирани съставки, изработени специално да задоволят нуждите на косата ви.

Стъпки на действие:
1.Дозиране: След провеждане на персонална диагноза, вашия консултант ще определи специфичните нужди на косата ви, както и вашите очаквания. Консултантът ще ви препоръча правилната комбинация Fusio-Dose, която е подходяща за вас.
2.Fuse: Тази стъпка цели да слее в едно ултра концентрираните съставки в продукта и да трансформира косата ви веднага.
3.Трансформация: Благодарение на ултра точната консултация, която сте получили, съставките в продукта ще доставят всички нужни вещества на косата ви.

Начин на употреба:
1.Изберете нужния ви концентрат, след като се консултирате с вашия фризьор, след това изберете бустер според нуждите на косата ви.

2.Свържете двата продукта.

3.Напърскайте върху измита и подсушена с кърпа коса и разрешете с гребен. Масажирайте по цялата дължина на косата. Изплакнете обилно с хладка вода.
Концентратът се избира според основната нужда на косата, бустерът е за второстепенната нужда на косата. Могат да се комбинират всички видове концентрати и бустери, според вашите нужди на косата.
Бустерът не може да се използва самостоятелно без концентрат.

Kérastase Fusio-Dose Densifique концентриран активатор за коса без плътност е концентрат, подходящ за всеки тип коса.
Densifique дава незабавна плътност и гъстота на косата, благодарение на своите уплътняващи съставки.
Неговата Pro-Calcium технология прониква във влакната на косата и доставя необходимите за издръжливостта й фибри.
Densifique е предназначен за уплътняване на косъма с Про-Калций и Омега 6 . Дава структура и плътност на косъма, ревитализира косата и придава оптимален блясък.
Опаковката се състои от 15 дозички по 4 милилитра.

Освен за плътност и гъстота, можете да откриете Fusio-Dose за много суха и чувствителна коса, изтощена коса, боядисана коса и за порьозна коса.

Всички концентрати на марката можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации