Guerlain Météorites Compact - 2 Clair

Компактните метеорити на Guerlain са един от продуктите, които поисках веднага щом видях. Нямах търпение да бъдат заредени в нашите магазини, защото исках да ги пробвам преди да ги купя (пробата между другото ми отне не повече от 2 минути) и следях доста изкъсо магазините за наличност.Част са от пролетната колекция на марката и доколкото ми е известно стават постоянен продукт в асортимента й.  Предлагат се в три цвята, също както и класическите метеорити.


Опаковката е метална кутия с капаче, на което е изобразено логото на Guerlain. Кутийката има и огледалце и не е нужно да носите допълнително със себе си. Няма апликатор или четка, но с една компактна сгъваща се четка ще си решите проблема. Към кутийката има и велурено калъфче, което я пази от надраскване.

Аромата на компактните метеорити е същия като на класическите - силен и много виолетов. Ако не понасяте силни миризми върху лицето си, то задължително ги подушете преди да купите, защото колкото и да ви харесва ефекта, ако аромата ви е неприятен със сигурност няма да ползвате продукта.


Компактните метеорити представляват мозаечна пудра от пет цвята, като всеки цвят е предназначен за определен проблем. Смесени заедно цветовете правят фин прозрачен воал върху кожата и я оставят много озарена и полирана.
Метеоритите са озаряваща пудра, не матираща, не коригираща. Нямат цвят, когато се нанесат на лицето, затова не очаквайте да прикриете или туширате нещо.


Снимките на ръката са само, за да добиете представа за ефекта, който оставят метеоритите. На всяко лице и кожа те стоят различно, и това че на моята ръка/лице стоят по един начин, не означава, че ще паснат и на вас. Воалът, който оставят метеоритите е много нежен и фин, но ефекта е полирана и гладка кожа. Разбира се, държа отново да напомня (защото получавам доста запитвания колко покривни са), че те не са коригиращ продукт, а завършваща финиш пудра.Коментари

  1. Красота! Мен точно това дали ще стоят добре на кожата ме притеснява... Иначе идеята за озаряващата пудра ми се струва прекрасна :))

    ОтговорИзтриване
  2. Доста специфични са като продукт, но задължително ги пробвай :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации