Какво да подарим на бебе?

Трудно е да се избере подарък за бебе, особено ако не сте много наясно с бебешките работи.
Поканени сте и нямате идея какво да купите за малкото човече. Иска ви се хем да е полезно, хем да върши работа.
Ето няколко идеи за подаръци за бебе:

Играчка: Играчките са винаги подходящи. Децата и дори бебетата имат нужда от играчки, които да развиват умът им. Изберете музикална или вибрираща и много шарена играчка, която лесно да привлича вниманието на бебето. Съобразете само да са подходящи за възрастта и да нямат елементи, които могат да се гълтат.


Дрехи: За моето дете не получих почти никакви подаръци дрехи, но за мен така е по-добре, защото самата аз пазарувам страшно много и няма как да остане без дрехи. Преди да купите нещо е най-добре да се посъветвате с майката какъв размер носи детето и от какви дрешки има нужда.

Пари: Парите винаги са били и ще бъдат подходящ подарък. Аз съм на мнение, че само който не е имал деца няма представа колко пари трябват, за да бъде задоволено едно дете.

Фотосесия: Фотосесията е страхотен подарък. Снимките са важна част от детството на децата ни и дори сега да не оценявате колко хубав подарък е, след време ще разберете, че е един от най-хубавите.

Козметика: Ако решите да подарите някакъв козметичен комплект е добре да се посъветвате с майката на бебето, защото всеки си има предпочитания за определена марка козметика, а е и възможно бебето да има специални нужди от козметика.

Ето една идея от електронния магазин enzo.bg за нетрадиционен бебешки подарък:


"Всички обичаме да подаряваме на близките си красиви подаръци. Удовоствието от подаряване е още по-голямо, при раждането на бебенце. Kaloo парфюмите са напълно нова възможност, как да зарадвате близките си в най-хубавия им период от живота.

Kaloo парфюмите са предимно подаръчни комплекти, съдържащи клинично тествана тоалетна вода без алкохол. В тези ароматни колекции се отразяват нотки, балансиращи между лекостта, нежността и настоящите тенденции. Съвършено олицетворяват света на майките и техните бебенца и са идеални за приветстване на детето в новия свят, изпълнен с любов и нежност.

Всеки флакон Kaloo тоалетна вода има плюшена капачка с главичка на мече или зайче. Подаръчният комплект съдържа по-голяма плюшена играчка, свиреща възглавничка или кукла за ръка. Всички тези неща стимулират развитието на сетивата на Вашето дете.  Това се дължи предимно на това, че Kaloo подаръчетата се произвеждат от невероятно меки материали. Същевременно са мили и сладки както Вашето бебенце.

Качествените и ценово достъпните Kaloo парфюми са предназначени за деца от 1 месец до три годишна възраст.  "


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации