Bioderma ABC Derm Hydratant

Преди време ви бях писала за първата козметика на моето дете, а именно козметиката от бебешката серия на Bioderma ABC Derm.Млякото за тяло от серията толкова ми хареса, че признавам го изхабих върху себе си и се наложи да купя на детето ново. Дъщеря ми е със много суха кожа откакто се е родила и този продукт, както и цялата серия й понасят отлично. Няма белене и зачервяване. Има страхотен аромат, овлажнява дълготрайно кожата и мирише страхотно.

Аз самата използвам доста от продуктите на Bioderma и никой от тях досега не ме е разочаровал. Не мисля, че трябва да правим компромис със кожата си, камо ли пък с тази на децата си, затова смятам, че серията е подходяща за нежната бебешка кожа. Признавам, че вече освен Bioderma използвам и продукти на Weleda, от които съм също много доволна, но не мисля повече да експериментирам и да продължа да ползвам именно тези две марки за детето си.

А ето какво споделят от Bioderma за млякото за тяло:

Описание:
"ABCDerm Hydratant Нежно хидра­ти­ра­що мля­ко, с фи­зи­оло­гично pH, се грижи за чувствителна­та бе­бешка ко­жа. Нана­ся­не­то на свежа­та, кремо­об­разна текстура с де­ли­ка­тен аромат, е идеален на­чин да споде­ли­те приятни ми­го­ве с Вашето бебе. Хид­ра­ти­ра­на и за­щи­те­на, ко­жа­та става нежна и елас­тична ка­то създа­ва по-силно усеща­не за комфорт и спокойс­твие. Отлична поносимост.
 

Приложение
1 или 2 пъ­ти днев­но - всеки ден
Нана­сяйте върху добре подсу­ше­на ко­жа, по­чисте­на с ABCDerm H20 или ABCDerm Moussant.

Може да се из­ползва при но­во­ро­де­ни, с из­клю­че­ние на не­до­но­се­ни бе­бе­та.
От хигиенни съображения, препоръчваме да затворите добре продукта след употреба.
С нежен аромат
Хипоалергенен
Без парабени

Разработен в съответствие с "Педиатрична харта за дерматологична сигурност" на BIODERMA.

Продуктите от гамата ABCDerm са разработени според следните изисквания:
Сигурност: Минимизиране на риска от алергични реакции чрез внимателен подбор на съставките, като се изключват тези, които не са доказано безопасни. Използват се аромати без алергени.
Ефикасност: Подбор на най-чистите молекули в оптимални дози, за да се постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да се запази кожния баланс.
Толерантност: Използване на ограничен брой подбрани съставки, за да  гарантира безопасност и комфорт.
Контрол: Проследяване на всички наши продукти на всеки етап от процеса на производство до мястото на продажба с цел да се гарантира абсолютна безопасност при употребата им."


Състав:
AQUA/WATER/EAU, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, CAPRYLOYL GLYCINE, STEARETH-21, TOCOPHERYL ACETATE, CETYL ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 525V5]

Коментари

Популярни публикации