Wella Professionals Color Touch Intensiv-Emulsion

Боята за коса е чудесна възможност да изпробвате нещо ново или просто да разнообразите визията си. Също така, боята за коса успешно скрива първите признаци на стареенето.Боята за коса е чудесна възможност да изпробвате нещо ново или просто да разнообразите визията си. Също така, боята за коса успешно скрива първите признаци на стареенето.

Ако искате да си спестите малко парички от фризьор можете да боядисате косата си у дома. За целта трябва да следвате няколко прости правила.

Не мийте косата си в същия ден, когато ще боядисвате косата си. Добре е косата да е произвела достатъчно количество себум, за да се предпази скалпа от вредното влияние на боята.


Никога не пренебрегвайте инструкциите за употреба, които са описани върху опаковките на боите. Всяка боя има индивидуални иснтрукции и различно време за действие. Четете внимателно листовките.

Нещото, което винаги се пренебрегва е теста за алергия, а той играе много голяма роля при боядисването в домашни условия. Не го забравяйте и го направете най-малко 24 часа преди самата процедура.

Винаги използвайте балсама, който е в кутията с боята, така ще сте сигурни, че сте направили всичко възможно, за да задържите цвета си по-дълго време блестящ.

Wella Professionals имат цяла серия бои и активиращи емулсии, предназначени както за професионална, така и за домашна употреба.


Wella Professionals Color Touch Intensiv-Emulsion е оксидант, който се смесва с боите на марката и ще ви помогне със боядисването у дома. Освен него в enzo.bg ще откриете всички възможни оксиданти на марката, както и всички бои за коса.
 
Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:
"Описание:

Оксидантът Wella Professionals Color Touch Intensiv-Emulsion е предназначен за смесване с крем-боите Wella Professionals Color Touch Deep Browns, Pure Naturals, Rich Naturals a Vibrant Reds.
Нанасяне

Използвайте ръкавици. Нанасяйте  Color Touch върху измита и подсушена със сешоар коса.  За по-интензивен цвят, нанасяйте върху суха коса. Времето за действие на боята е 20 минути без затопляне (15 минути за вече боядисана или химически третирана коса). Времето за действие със затопляне (Climazon2) е 15 минути (10 минути за вече боядисана или химически третирана коса). Ако е необходимо, можете да удължите времето на действие с 5 минути.

Боядисване на израсналата коса
Нанасяйте само върху израсналите корени на косата

Уеднаквяване на цвета на косата
Нанасяйте по цялата дължина. Допълнително време на действие: 5 минути.

Следващи стъпки
След изтичане на времето за действие на боята, изплакнете с топла вода. Измийте косата с шампоан за боядисана коса Wella Professionals Brilliance или с SP Color Save. За туширане или фиксация на цвета, използвайте продукта за третиране след боядисване Wella Professionals или SP Color Save Emulsion."

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации