Topvet Propolisová mast

Topvet е основана от доктор Jiri Pantuchek. Историята на компанията датира от 1990 година и е един от най-известните традиционни чешки производители на натурална козметика и хранителни добавки. Създадена като малка семейна фирма, тя се е превърнала във член на голямото семейство на доктор Pantuchek и поддържа духа, жизнеността и ентусиазма у създателите си. Семейството със гордост работи със всички онези хора, които като тях искат да радват хората със изцяло натурални продукти.


Гаранции, които дават Topvet за продуктите си:
Използваната суровина винаги е с най-високо качество.
Повечето от суровините са продукти на контролирано биологично земеделие и са сертифицирани от KEZ като CPR BIO.
Продуктите не съдържат никакви синтетични оцветители, аромати или животински продукти.
Използват се изцяло рециклируеми материали за опаковките на продуктите.
Продуктите не са тествани върху животни и никога няма да бъдат.


Propolisová mast е билков балсам с прополис.

Прополисът е много ценно естествено вещество, което е смес от смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растенията, обогатена с ензими и подложена на млечно-кисела ферментация в храносмилателната система на пчелите. Прополисът съдържа витамини, етерични масла, минерални соли, микроелементи, хормони и ферменти.
Младите пъпки на някои растения, отделят подобно на восък вещество, което служи да ги предпази от вредното действие на външни фактори на средата: слънчева радиация, плесени, бактерии, вируси, гъби. Пчелите го събират и внасят в кошера и с него извършват дезинфекционни дейности. Полират килийките преди майката да снесе яйца в тях, запечатват процепи и дупки в стените на кошера, балсамират убити вътре животни, които не могат да изхвърлят навън през прелката, като мишки, гущери и други. Той е тяхното "химическо оръжие" срещу инфекциите. Събран от растенията и донесен в кошера, прополисът запазва всичките си свойства: противомикробни, противовирусни, противоплесенни, противорадиационни, те имат изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие. Много добър естествен лечебен продукт, тъй като напълно отговаря на принципа за лекарствата - преди всичко да не вреди.

Как да използвате:
Внимателно размажете върху част от тялото няколко пъти на ден достатъчно количество от балсама. Не нанасяйте върху открити рани, но винаги разтривайте около тях, като внимавате да не ги засегнете.

Състав: Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Propolis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate

Много голяма част от гамата продукти на марката Topvet можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.
Продуктовата гама включва още слънцезащитни продукти, козметика за коса, билкови мехлеми, билкови масла и растителни масла. Освен това има и детска линия продукти.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации