Kérastase Nutritive изглаждащо и подхранващо термозащитно мляко за суха коса


Kerastase е висок клас козметика за коса на козметичния гигант L'oreal.
Компанията е основана през 1964 година във Франция като първо продава своите продукти само в Европа, а едва през 90те години стъпва на Японския и Американския пазар.
Kerastase се разпространява предимно във класните фризьорски салони.
Продуктите на Kerastase са уникални с иновативни и авангардни формули и съставки. Всяка жена по света, която е пробвала техен продукт знае, че Kerastase е злато за косата и й доставя най-нежната и луксозна грижа.Nutritive е специално разработена серия за суха и увредена коса. Подходяща е за силно изтощена, суха, чувствителна и непокорна коса. Възстановява и подхранва косата от корена и я прави здрава и красива.

Kerastase Nectar Thermique е термозащитно мляко за дълбоко подхранване на косата. Подходящо е за суха и много суха коса. Продукта е разработен така, че активните съставки да се активират при допир на топлина до косата и да я направят мигновено по-гладка, мека и плътна.
Придава страхотен силен блясък. Съдържа системата Gluco-Active, която хидратира косата в дълбочина.
Основните съставки са:
Glaçag Thermo-Seal: изглажда косата и придава блясък, прави косата по-лесно да се стил.Glaçag Thermo-Seal: изглажда косата и придава блясък, прави косата по-лесна за стилизиране.
Siccative linseed oil: за интензивен блясък и гладкост.
Iris Royal Complex: подхранва косата и заздравява на-сухите и увредени зони.
Xylose: активна съставка, известна със своите термозащитни свойства.

Помага за възстановяване на изгорена и много суха коса, без значение от начина, по който е била третирана.


  • улеснява третирането на суха и непокорна коса
  • предотвратява чупливостта
  • косата е лесна за разресване
  • добавя брилянтен блясък
  • подхранва сухата коса

Как да използвате:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху чиста и подсушена коса и изсушете със сешоар. За най-добри резултати използвайте цялата серия Nutritive.


Концепцията на серията Nutritive е специален ритуал от три стъпки: почистване, лечение и подхранване. Тези прости стъпки представляват целенасочена грижа за косата като рутинно ежедневно лечение у дома.
В електронния магазин enzo.bg ще откриете абсолютно цялата гама продукти от серията Nutritive на много добри цени.

Сухата коса изисква много внимание и грижи. Тя е лесно чуплива и трудна за разресване. Тя е по-податлива на вредни климатични влияния от нормалната и мазна коса. Генът също играе голяма роля за състоянитето на косата, а също така голями влияние оказват и ежедневните ни навици. Много важно е да използвате подходящи за вашия тип коса продукти, за да избегнете изсушаване. Много внимавайте, когато третирате топлинно косата си и винаги използвайте термозащитни продукти. Целта на термозащитните продукти е да предпазят косата от високата температура, която излъчват пресите и сешоарите, защото както знаем косата се уврежда от всякаква химична и топлинна обработка.

***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации