Guerlain Ecrin 4 Couleurs Les Cuirs

Има продукти, които ви описват изцяло и се превръщат във част от вас и дори се случва да не можете да си представите какво бихте сложили ако ги нямате.
Les Cuirs на Guerlain е точно от тези продукти, които се превърнаха във най-любимия и ежедневно носен продукт.


Les Cuirs е неутрална палитра от четири цвята, които са подходящи както за ежедневен лек грим, така и за по-тежък вечерен. Въпреки, че цветовете са само четири, комбинациите, които могат да се създават са много.Четирите цвята са матови с много малки блестящи частички, които на окото се забелязват. Аз съм от малкото хора, които почти никога не носят матови сенки, но след като пробвах тези определено ще се постарая да обръщам повече внимание на матовите цветове.

Цветовете са много наситени и се работи много лесно с тях. Разпрашват се малко, но това е характерно за повечето матови сенки.

Трайността им е цял ден върху базата на ArtDeco като не се изтриват или събират.


Сенките могат да се използват и за контуриране на лицето, както прави небезизвестния гримьор на Guerlain:Guerlain Ecrin 4 Couleurs Les Cuirs се превърна в най-ползвания и най-харесвания ми продукт от декоративната козметика, която имам. Със сигурност ще се сдобия със още палитри на марката и ви подканвам и вие да пробвате някоя, защото качеството им е повече от високо.

Коментари

Популярни публикации