Crabtree & Evelyn Summer Hill

Crabtree & Evelyn Summer Hill® е oсвежител за въздух и пране. Приятния летен аромат може да превърне вашия дом, автомобил или дреха във букет от летни свежи цветя. Само с едно впръскване усещате полъх на фини диви цветя, треви и пресни плодове. Ще ви донесе слънцето, дори когато навън вали сняг.

  • Спреят освежава всяко едно кътче във вашия дом.
  • Може да се използва върху дрехи и във гардероба.
  • Без аерозол.
Британския писател Хенри Джеймс обявява фразата "летен следобед" за най-красивата във английския език. От тази фраза е вдъхновена колекцията Summer Hill. Тя носи топлината и блясъка на един топъл августовски следобед. Акцентите на колекцията са прясно окосена трева, която се смесва със аромата на бели цветя и млади овошки.
Колекцията Summer Hill съдържа душ гел, пудра за тяло без талк, лосион за тяло, освежаващ спрей за дрехи и стаи и ароматизирани закачалки за дрехи.

Crabtree & EvelynCrabtree & Evelyn е основана през 1972 година от Cyrus Harvey. Името на компанията е вдъхновено от Джон Евелин - ботаник  живял през 17 век и дървото Crabapple, известно със своята красота. Първоначално компанията започва като малък семеен бизнес, но по-късно завладява целия свят със страхотните си ароматни продукти.
Днес продуктовата гама на компанията включва аромати за вана и душ, сапуни, спа продукти, лосиони за тяло, кремове за ръце и освежители за дома. От Crabtree & Evelyn продължават да търсят най-естествените природни съставки и да ги влагат в продуктите си.
В електронния магазин enzo.bg ще откриете много голяма част от продуктовия каталог на марката.

Ароматите в дома са много важна част от хармонията и спокойствието на човека, затова е нужно да използваме правилните и приятните за нас аромати.

За да ароматизираме дома си можем да използваме и натурални съставки.
Оцет: От много дълги години оцетът е познат като един от най-ефективните начини за неутрализиране на миризмите. Лесно можете да се отървете от миризмата на цигари или миризмата от готвено с помоща на оцет. Смесете една чаена лъжичка оцет със един литър вода. Няколко купички с оцет в дома ви успешно ще изгонят цигарения дим от мебелите.

Сода: Содата е мултифункционално средство за почистване и прогонване на миризмите. Напълнете едн буркан със сода и капнете няколко капки масло със приятен за вас аромат.

Утайка от кафе: Сложете прясно смляно кафе или пък утайка във хладилника, за да изгоните неприятните миризми.

Лимон/Портокал: Разрежете един лимон/портокал, издълбайте го и напълнете кората със сол.

Етерични масла: Достатъчно е само да изберете най-приятния за вас аромат и да използвате колкото и където пожелаете.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации