Clarins Ombre Minerale Mono Eyeshadow - 07 Auburn

 


Сенките на Clarins от серията Mineral Mono Eyeshadow бяха една много необмислена и спонтанна покупка. Сдобих се с тях малко преди Коледа, когато търсех нещо в кафяво, което да нося всеки ден и да може да се съчетава със всичко. Цветът, който имам е 07 Auburn - прекрасно кафяво с много леки блестящи частици.

В последните месеци станах голям фен на Clarins и тези сенки също не ме предадоха. Не съжалявам изобщо за избора си и си ги нося с голям кеф.


Опаковката е малка златиста кутийка, която се затваря добре и има огледалце и апликатор, така че не е необходимо да носите друго със себе си, когато пътувате например.

Консистенцията е мека и много лесна за използване. Не се разпрашват, но е добре да се нанасят с по-мека четка, за да се постигне гладко и равномерно нанасяне.


Цветът е универсален и лесен за носене, успешно го съчетавам с новата ми неутрална палитра на Guerlain, много отива на зелени и пъстри очи. Не е нито прекалено тъмен, нито пък твърде светъл, а е идеалното кафяво. Става за опушване и за самостоятелно носене.

Трайността на сенките с база е цял ден без да се събират или изтриват. Могат да се нанасят със сух или влажен апликатор в зависимост от ефекта, който искате да постигнете.

Доволна съм от покупката си и ще продължавам да си ги нося с голямо удоволствие.

Коментари

Популярни публикации