Bond No. 9 Astor Place

Bond No. 9 е колекция от унисекс парфюми, които имат двойна мисия - да върнат артистичноста във парфюмерията и да завладеят всеки квартал във Ню Йорк със своите ухания. Всеки аромат представлява превъплъщение на конкретен квартал във огромния мегаполис като изцяло разкрива същността му.
Компанията Bond No. 9 е основана през 2003 година от Laurice Rahme.

Astor Place е малка уличка в доланата част на Ню Йорк. Кръстена е на Джон Джейкъб Астор, който е бил най-богатия човек във САЩ през 19 век.

Никъде в Ню Йорк не е по-величествено от Astor Place, който се простира между Бродуей и Трето Авеню. По-голямата част от това така значимо място е било собственост на Джон Джейкъб Астор. Там се намират на-големите театри в града и едни от най-известните и значими къщи.
През 1967 година Astor Place се сдобива с геометрична черна метална скулптура, която е по-известна като "Кубът" и е поставена на централния площад.Аромата Astor Place на Bond No. 9 е кръстен на величествената Ню Йоркска улица. Той е цветен и пролетен. Започва със съблазнителна фрезия, мак и виолетка, а по-късно се разгърват нотки на мускус и дърво.

Дизайнът на бутилката е вдъхновен от известната скулптура "Кубът" и показва много богата гама от цветове. Триъгълниците върху флаконът изобразяват електрическите стълбове във Astor Place.


Връхни нотки: мандарина, листенца на теменужка
Сърдечни нотки: мак, фрезия, ирис
Базови нотки: кехлибар, мускус, дърво

Аромата е чувствен и романтичен, но в същото време много весел и цветен. Подходящ е за пролетта и лятото и за тези от вас, които обичат слънцето и веселбите.

Парфюмът Astor Place се предлага в две разфасовки от 100 и 50мл.

Цената на аромата не е никак ниска, почти 300 лева, което е доста за парфюм, но дори флаконът е толкова впечатляващ, че няма как да остане незабелязан.


Унисекс парфюмите са подходящи за много хора. Не са прекалено сладки или флорални и по този начин печелят доста голяма аудитория. Такъв е и Astor Place - женствен, но и мъжествен.

Освен в оригиналната опаковка, можете да намерите аромата и под формата на тестер на доста по-ниска цена.

Повечето от ароматите на Bond No. 9 можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някой случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.

Когато има възможност изисквайте от продавачките тестери, защото скъпи парфюми не се купуват на сляпо.

Коментари

Популярни публикации