Roger & Gallet Lotus Bleu

Преди време ви запознах с един страхотен аромат на Roger & Gallet - Rose, а днес е време да ви представя още един чудесен парфюм от семейството на Roger & Gallet, а именно Lotus Bleu.


Марката Roger & Gallet има повече от 200 годишна история. Основана е в началото на 19 век и има десетки парфюми в портфолиото си. Първоначално била специализирана в производството на тоалетни сапуни, които се произвеждали в голям завод в близост до Париж. По-късно през 19 век е лансиран първия парфюм с аромат на теменужка.
Парфюмите на Roger & Gallet са по-различни от тези на останалите брандове. Те залагат на композиции от естествени природни елементи с привлекателни аромати.

Lotus Bleu е цветен аромат за жени. Носът, стоящ зад този страхотен аромат е Алберто Морилас. Лансиран е пре 2006 година.
Roger & Gallet Lotus Bleu ще ви отведе на едно мистериозно пътуване до египетските градини край Нил.
Опаковката на парфюма е типичната за марката бутилка. Украсена е с нежни розови цветни мотиви. Флаконът е нежен, луксозен и елегантен и няма как да остане незабелязан.

Връхни нотки: бергамот, нероли, мандарина, портокал
Сърдечни нотки: роза, портокалов цвят, лотос
Базови нотки: сандалово дърво, тамян, мускус, ванилия и пачули

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:

"Roger & Gallet Lotus Bleu е цветен аромат за жени, представен на пазара през 2006 година. Това е свежа, нежна и много приятна композиция, която ще Ви отива особено през пролетта и лятото. Lotus Bleu е предназначен за жени, които предпочитат чистотата, интимността и хармонията. Цитрусово свежият аромат с миловидният подтон на чистотата на бели цветя ще подхожда, преди всичко, през деня и ежедневните събития. Опитайте от празника на нежната женственост, чистата природа и спиращата дъха пленителност, които струят от парфюма Lotus Bleu на луксозната марка "Роджър и Галет".

Ароматът Lotus Bleu е вдъхновен от искрящо чистата белота на лотосовия цвят. Също така ще Ви въздейства и приятният и практичен флакон, който ще се превърне в украса на Вашата колекция от козметика и ще бъде Ваш верен приятел. Типичната бутилка, която е толкова известна за "Роджър и Галет", е украсена с жълт полъх и цветни мотиви. Свежест, оптимизъм и виталност – всички тези качества изразява пленителният флакон на парфюма Lotus Bleu.

Това хармонично честване на свободата се разгръща с изразително свежите тонове на бергамот, към който се присъединява леко нагарчащо нероли с малка доза сладка мандарина и сочен портокал. Чистият и непретенциозен аромат на бял лотос, роза и портокалов цвят ще поласкаят всяка жена и ще Ви предоставят усещане за интимност и удоволствие от собствената женственост. Пленителният завършек е допълнен от леко ориенталска мантия. Съответстващата доза на пищен ливан се скрива в кремово сладката ванилия в прегръдка от топло сандалово дърво, мускус и пачули. Тоалетната вода Lotus Bleu има невероятно дълга трайност, затова е необходимо само едно нанасяне, за да ухаете през целия ден."


Аромата можете да намерите в електронния магазин enzo.bg във разфасовка от  100мл. Освен парфюма можете да откриете и множество други продукти от същата серия, които да допълнят изцяло страхотното ухание.

***Публикацията е рекламна***   

Коментари

Популярни публикации