Kérastase Resistance

От далечната 1964 година Kerastase е именован като най-добрия луксозен бранд за луксозна грижа за косата. Фирмата поставя нови стандарти в областта на професионалните продукти за грижа за косата.
Разпространява се предимно чрез луксозни салони, където косата на клиента се анализира в детайли, а процесът по нейната обработка се превръща в цял ритуал за красота. Продуктите на Kerastase са уникални с иновативни и авангардни формули и съставки. Всяка жена по света, която е пробвала техен продукт знае, че Kerastase е злато за косата и й доставя най-нежната и луксозна грижа.


Серията Resistance е подходяща за слаби, тънки и изтощени коси, обогатена е с Vita-ciment, която заздравява, подсилва, реконструира и уплътнява слабата, безжизнена и тънка коса.

Шампоанът Kérastase Resistance Bain Volumactive е подходящ за фина коса без обем. Съдържа Ampli Ciment комплекс, който възстановява вътрешната обвивка на косъма и оформящи полимери, които ремоделират влакната от корените към краищата на косата като й дават повече плътност и гъвкавост. Шампоанът има приятен аромат и много лека текстура. Косата става много лека, но плътна и с обем. Прави косата блестяща, мека, гладка и със страхотен обем.

Подобрява текстурата на косъма и дава допълнителен обем и плътност на косата.
Възстановява структурата на косъма.
Укрепва всяка нишка от корена.
Изглажда, лекува и предпазва.

Как да използвате?

  • Нанесете достатъчно количество от шампоана втрху мокра коса и скалп.
  • Масажирайте няколко минути
  • Изплакнете обилно с хладка вода.

Серията Resistance включва много продукти за фини коси, с които да добавите повече обем към прическата си. Освен стандартните шампоан, балсам и маска можете да откриете пяна за дълготраен обем и подсилваща пудра за обем.
Всички продукти от серията можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:
"Описание:

Шампоанът Kérastase Resistance е за фина коса, който възстановява вътрешната структура на косъма и придава на косата обем. Косата се заздравява от корена до върха благодарение на  Ampli-Ciment комплекс съдържащ серамиди и активни катиони. Косата е еластична и защитена срещу вредните въздействия. Шампоанът Kérastase Resistance съдържа антистатични съставки, които предотвратяват заплитането на косата.
 

Ефекти:
  • регенера косъма
  • укрепва чупливата коса
  • добавя обем
  • косата е лъскава
  • анти-статичен компонент, който предпазва косата

Състав:
Technology Complexe Ampli-Ciment - съдържащи серамиди и активни катиони, които проникват дълбоко в косъма и възстановяват неговата структура

Тип коса:
Подходящ за оформяне на косата и за изтощена коса.
Как да използвате:

Нанесете необходимото количество от шампоана в мокра коса, разпенете и изплакнете обилно. Повторете ако е необходимо.

За още по-добър ефект, ние препоръчваме и други продукти от серията Kérastase Resistance."


***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации