Handmade Naturals - Маска за лице с червена боровинка и зелен чай

Здравейте момичета! Попривърших почти всички налични маски за лице и се наложи да се запася с нови. Реших да опитам нещо ново и необичайно за мен и поръчах две маски от zoya.bg. Тази, за която ще ви говоря днес е маската с червена боровинка и зелен чай на Handmade Naturals. Марката предлага ръчно изработени с изцяло естествени съставки продукти.


Маската с червена боровинка и зелен чай съдържа истински замразени и стрити на прах боровинки, листа от органичен чай, смес от бяла и розова глина.

Опаковката е пастмасово бурканче със метална капачка, която се затваря на винт. Няма опасност от разсипване, макар че останах изненадана, че кутията е пълна буквално до капачката.
Може да се смесва със вода, розова вода, сок, кисело или прясно мляко според вашите предпочитания. Подходяща е за всички типове кожа.

Маската представлява розов фин прах, който при смесване с вода се превръща в каша. Аз смесвам една мерителна лъжичка (от адаптирано мляко) със една лъжичка вода и това количество е напълно достатъчно за цялото лице.


Нанасям маската на дебел слой и изчаквам хубаво да изсъхне за около 20-30 минути. Измивам с хладка вода и задължително слагам крем за лице.


Маската е подходяща за всякакъв тип кожа, но не мисля, че много сухата кожа би се повлияла добре от нея. Почиства порите перфектно и оставя кожата много мека и видимо по-стегната.

Недостатъците са два, мирише много силно и се отмива много трудно, но ефекта който дава е повече от задоволителен и тези недостатъци са преодолими.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации