Dolce & Gabbana The One for Men

Dolce & Gabbana е модна къща със седалище в Милано. Създадена е от Доменико Долче и Стефано Габана през 1985 година. Фирмата притежава две линии Dolce & Gabbana и D&G, като първата предлага луксозни продукти, а втората създава спортно облекло на достъпни цени. Dolce & Gabbana е най-търсената сред звездите марка. Линията включва бански, бельо, костюми, връхни дрехи, ръчно бродирани облекла и официални рокли. Често дрехи с логото на Dolce & Gabbana могат да се видят сред звездите на Оскарите. D&G е основана през 1994 година и включва ежедневни дрехи както за възрастни, така и за деца.

След огромния успех, който постигат със The One за жени, от Dolce & Gabbana решават през 2008 година да създадат еквивалентен мъжки аромат.
Dolce & Gabbana The One for Men е подходящ за елегантните и очарователни мъже. Класическият аромат, докоснат от модерността, превръща този парфюм в перфектния аксесоар за харизматичния мъж на 21 век.

Връхни нотки: босилек, кориандър и тръпчив грейпфрут

Сърдечни нотки: кардамон, свеж джинджифил и цветове от портокал

Базови нотки: тъмен тютюн, топъл кедър от Вирджиния и кехлибар

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Dolce & Gabbana The One for Men е предназначен за елегантните и очарователни мъже. Класическият аромат, докоснат от модерността, превръща този парфюм в перфектния аксесоар за харизматичния мъж на XXI век. Съчетаването на традиция и елегантност е осъществено от мъжествения аромат на кардамон, кедър и тютюн. Свежият полъх на внимателно подбраните цитрусови аромати и подправки говори за независимост и собствен стил.

Насладете се на усещането за мъжественост и сила с вечния Dolce & Gabbana The One for Men. Бъдете още по-привлекателен с парфюм, който може да бъде дефиниран като синоним на елегантност и свежест. Опияняващо ухание, на което жените трудно биха устояли. Бъдете истински мъж с Dolce & Gabbana The One for Men!"


В магазина можете да намерите аромата на страхотна цена под формата на тестер в опаковка от 100 мл, както и е оригиналната му опаковка във всички разфасовки, в които се предлага. Също така можете да поръчате и мостри от 1 и 5мл, за да пробвате аромата преди да го купите.

Какво е тестер?
Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.


***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации