Wella Professionals SP Luxeoil олио за укрепване на косата

 Wella Professionals SP Luxeoil Wella Professionals SP Luxeoil използва реконструктивна Transform Technology, която помага на косата да се възстанови отвътре и отвън, докато я предпазва от химически и физически промени.
  • Косата е 10 пъти по-мека веднага след първата употреба.
  • Съдържа 3 пъти повече кератин от останалите продукти за коса, което осигурява по-дълготрайна мекота.
  • Оставя косата със свеж, здрав и натурален вид.
  • Косата е лесна за стилизиране благодарение на леката формула.
Серията SP Luxeoil включва олио за укрепване на косата, подхранваща маска за увредена коса, грижа без отмиване с олио, луксозен шампоан за увредена коса и лек кератинов спрей с олио. Всички продукти можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

Серията е изключително подходяща за всеки, който има суха и увредена коса.
След боядисване често забравяме да положим допълнителни грижи за косата, а тя става по-уязвима на външни влияния от вятър, слънце, студ и сняг. Ето защо е добре да използваме допълнителни продукти за грижа за косата. Серията SP Luxeoil е изключително подходяща за боядисана и изтормозена коса.

Аз самата ползвам подобни продукти два пъти годишно - веднъж през есента, когато косата ми е изтормозена от слънцето и веднъж през пролетта, за да я подготвя за идващите топли дни и смея да твърдя, че продуктите с различни видове олио ми се отразяват чудесно, въпреки, че косата ми не е изтормозена и суха.

Ето какво споделят от enzo.bg за продукта:

"Описание:
Wella Professionals SP Luxeoil  е нежен лосион, които благодарение на богатия си състав незабавно възстановява структурата на косъма . След употреба косата Ви ще бъде 10 пъти по -гладка и с 3 пъти повече кератинова защита. Малките молекули, които проникват в косъма , задържат  влагата вътре и укрепват връзката с кератина . Поради съдържанието на редки масла като арган , сладък бадем и жожоба коса е красиво меко , дълбоко хидратирана и гладка .
Wella Professionals SP Luxeoil  има красив ориенталски - цветен аромат, който е с екстракт от портокал.
 

Ефекти :
    възстановява структурата на косъма
    регенерира
    дълбоко подхранва и хидратира косъма
    изглажда
    oсветява

Състав :
    арганово масло - или течно злато - подхранва косъма
    бадемово масло - отлично хидратира и благодарение на лекия си състав не влияе на косата
    Масло от жожоба - лекува крехки и сухи връхчетата

Тип коса :
Подходящ за всички типове коса .
 

Как да използвате :
Нанесете на влажна или суха коса  1-2 капки в дланта и втрийте в косата от средната дължина до краищата . Не изплаквайте !"


Освен тази серия, в магазина ще намерите почти всички продукти от професионалната серия за коса на марката, които са предназначени за различен тип скалп и винаги можете да откриете вашия продукт, който да Ви помогне в борбата с даден проблем.  


***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации