Roger & Gallet Rose

Roger & Gallet Rose е невероятен аромат лансиран през 2007 година. Rose е парфюм, който е основан на свежите ароматни тонове на кралицата на цветята.

Аромата докосва кожата като коприна с деликатните си съставки, които отразяват фонтани, пълни с розови листенца във двореца на индийския султан, чиято колекция от най-красиви и редки рози е легендарна и единствена по рода си.

С първите нотки на този парфюм ще се потопите в цветя, роза и мандарина. След това ще се разгърне акорд от божур. Класическият завършек ще плени всички нежни и елегантни дами с уханието на кехлибар и бадемово мляко.

Връхни нотки: роза, цветни нотки, мандарина
Сърдечни нотки: божур
Базови нотки: кехлибар, бадемово мляко

Опаковката на парфюма е типичната за марката бутилка. Украсена е с нежни розови цветни мотиви. Флаконът е нежен, луксозен и елегантен и няма как да остане незабелязан.

Подходящ е за романтичните, привлекателни страстни жени, каквато е и розата. С него ще се чувствате наистина женствена и неотразима.

Аромата можете да намерите в електронния магазин enzo.bg във разфасовки от 200 и 100мл. Освен парфюма можете да откриете и множество други продукти от същата серия, които да допълнят изцяло страхотното ухание.

Ако харесвате розовите ухания, умело съчетани с плодове, то този парфюм е идеалния приятел за вас. Цената му е добра, а качеството е наистина страхотно.

Марката Roger & Gallet има повече от 200 годишна история. Основана е в началото на 19 век и има десетки парфюми в портфолиото си. Първоначално била специализирана в производството на тоалетни сапуни, които се произвеждали в голям завод в близост до Париж. По-късно през 19 век е лансиран първия парфюм с аромат на теменужка.
Парфюмите на Roger & Gallet са по-различни от тези на останалите брандове. Те залагат на композиции от естествени природни елементи с привлекателни аромати.


Какво е важно да знаете, когато избирате парфюми?

Всеки аромат минава през три фази:

Начална-Това са връхните нотки, които се усещат веднага след напръскване. Тяхната трайност е много слаба.
Преходна-Сърдечните нотки се усещат до час след напръскване.
Финална фаза-Основните нотки разкриват аромата изцяло. Точно в тази фаза става ясно, дали парфюма е подходящ за нас. Тя е с най-голяма продължителност.

Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалноста на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки.  Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.

Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.

***Публикацията е рекламна***   

Коментари

Популярни публикации