Lalique Encre Noire

Рене Лалик е френски дизайнер, който първоначално се е занимавал само със изкуство върху стъкло. Творчеството му е изобразено върху множество парфюми, вази, бижута, часовници. Ранните си години французинът посвещава на изучаване на методите за проектиране и изкуство, които по-късно използва в творбите си. След смъртта на баща си Лалик започва работа като чирак при един златар в Париж, където черпи идеи и опит. Към 1890 Лалик вече е признат за един от водещите дизайнери на бижута в стил Ар Нуво във Франция, като създава новаторски модели и за новия магазин на Самюъл Бинг в Париж - Мезон дел Ар Нуво.


Lalique Encre Noire е страхотен и изтънчен аромат за мъже. Подходящ е за онези мъже, които носят у себе си загадъчност и силна мъжка увереност.
Освен в оригиналната си опаковка Encre Noire се предлага на пазара и в ексклузивна кристална бутилка от ръчно изработен кристал. Уви, цената й е около 500 евро, което е в пъти повече от оригиналната цена на парфюма.


Връхни нотки: ветивер
Сърдечни нотки: кашмир и кипарис
Базови нотки: мускус

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Lalique Encre Noire е загадъчен и хипнотизиращ аромат за мъже. Искате да Ви се възхищават? Да бъдете мистериозни, но и уверени? Това бижу в черно кадифе е пердназначено за Вас. Lalique Encre Noire е парфюм за мъжете, които носят у себе си блясък, подобно на звездите на фона на тъмното нощно небе.

Усетите ли аромата, попадате в плен на есенции от ветивер в няколко нюанса - свеж и дървесен с  кипарис, примамливо ухание на кашмирено дърво и мускус.

"Лалик" предлага изключително чувствени и съблазнителни аромати, които са и с красив дизайн. Encre Noire е достоен за възхищение. Бъдете в готовност да се превърнете в олицетворение на самоувереността и чувствеността!"


В магазина можете да намерите аромата на страхотна цена под формата на тестер, както и е оригиналната му опаковка в разфасовки от 50 и 100 мл.

Какво е тестер?
Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.


***Публикацията е рекламна***  

Коментари

Популярни публикации