Diet Esthetic Vit Vit гел с екстракт от охлюви

Днешната публикация ще е посветена на животинките, които най-много мразя. По принцип съм върл котколюбец и почти няма животни, които да не харесвам, но имам ужасна непоносимост към охлюви.
Кремовете с екстракт от охлюви са последния най-голям хит в сферата на козметиката в последните години. Вече много български фирми имат подобни кремове и бележат все по-голям успех на нашия пазар.

Трябва да знаете, че за производството на козметика с екстракт от охлюви се използва само слузлта, която те отделят като това се извършва щадящо и без да ги нараняват.
Охлювите отделят тази слуз постоянно при допир с околната среда и този процес е напълно естествен и нормален за тях.

В секрета, който отделят охлювите има много полезни вещества като колаген, еластин, алантонин, както и витамини А, Ц и Е, също и гликолова киселина. Всички тези съставки са много, много полезни за кожата и я правят сияйна и свежа.


Diet Esthetic Vit Vit Snail Extract Gel гел с екстракт от охлюви е един много подходящ за мазна и проблемна кожа продукт, с който можете да започнете ако искате да пробвате чудотворните свойства на слузта от охлюви.

Ето какво споделят от enzo.bg за гела:

"Описание:

Diet Esthetic Vit Vit Snail Extract Gel гел с екстракт от охлюви със специална грижа за кожата, която използва знания на древна Гърция. Вече образованят Хипократ, основателя на медицинската наука, сяита охлюва за ефикасно средство за защита. Охлювите са богати на ензими, които са активни срещу акне и други нежелани кожни прояви. Те намаляват зачервяването на кожата, лекуват я, като я хидратират и унищожаяат грозената пигментация, която оставя мъртва тъкан от акне.
Diet Esthetic Vit Vit гел с екстракт от охлюв използва силно концентриран регенеративен протеин  и други активни вещества. Това е води до възстановяване на еластин и колаген в кожата, регенерацията на кожата и нейното възстановяване. Кожата е мека, без акне и без нежелани петна. Diet Esthetic Vit Vit  гел с екстракт от охлюв със специална грижа за кожата, е особено подходящ за мазна и предразположена към акне кожа. Гелът може да се използва както през деня, така и през нощта.
Diet Esthetic е марка за иновативна грижа за кожата, която в продължение на много години  произвежда висококачествени природни продукти. Diet Esthetic идва от Испания, но заради своите доказани ефекти  се разпространява по целия свят. Бъдете красиви, с Vit  Vit гел с екстракт от охлюв от маркаъа Diet Esthetic.
 

Състав:
ензими от охлюви - ефективни срещу акне и други нежелани симптоми,регенеративни и репаративната протеини - възстановяват  кожата

Ефекти:

кожата е хидратирана и привлекателна за окото,без зачервяване, без петна след акне

Тип кожа:
Особено подходящ за мазна и предразположена към акне кожа.
 

Как се използва:
Нанесете върху добре почистена и суха кожа на лицето. След това леко разтривайте с кръгови движения."


***Публикацията е рекламна***   

Коментари

Популярни публикации