Wella Professionals Blondor - грижа за русата коса

Русата коса не е тренд, който отминава бързо и незабелязано. Русата коса е вечна мода и винаги ще има жени, на които да отива. Тя е винаги модерна, без значение дали е перхидролено руса, платинено или бежово руса. Ако е е правилно подбран, цветът може да се превърне в истинско бижу, което привлича всички погледи.
Факт е, че някои мъже се захласват повече по руси жени, отколкото по брюнетки. В световен мащаб блондинките имат по-големи шансове за развитие и кариера в музикалния и филмовия отрасъл. Разбира се, за да бъде наистина впечатляваща русата коса трябва да бъде с правилно подбрана прическа и нюанс. В древни времена русите коси са били сравнявани със злато и следователно се е смятало, че само кралици и светски особи могат да имат "златни" коси.

Правила, които да следвате, за да имате впечатляващо руса коса:

1. Никога не изсветлявайте косата си у дома. Изрусяването е една от най-сложните фризьорски процедури, затова задължително се доверете на опитен човек, ако не искате да се сдобиете с "метла" вместо хубава прическа.
2. Боядисвайте само корените след като веднъж сте изсветлили косата си. След като сте се сдобили с желания цвят не е необходимо да боядисвате цялата си коса всеки месец ако използвате качествени бои.
3. Използвайте само подходящи за боядисана руса коса продукти. Не прибягвайте до употребата на обикновени шампоани. Използвайте маска и балсам.
4. Обадете се на фризьора си дори ако искате само руси кичури. Не всеки отенък на русото ще ви отива, а само професионалист знае как да смеси цветовете, така че да се получи идеалният за вас.

Факт е, че русите коси са по-сухи от тъмните. Това е така, заради въздействието на силните амонячни оцветители, които отнемат от влагата на косата.
За да избегнете ефекта "метла" е необходимо да подхранвате косата си поне два пъти в седмицата с дълбоко овлажняващи продукти.


Wella Professionals Blondor е линия на козметичния гигант Wella, която е разработена специално за руси коси. Продуктите се използват във фризьорските салони по целия свят и имат огромен успех.
BLONDE SEAL & CARE е изсветляващ, подхранващ балсам за руса коса. Това е първият в света балсам, който съдържа изсветляващи съставки.
Има неутрално Ph и дарява косата с неустоим блясък.

Кога да го използвате?
Подходящ е за употреба след използване на изсветляващи продукти от същата серия.

Как се използва?
Отмийте внимателно шампоана, който сте нанесли след оцветяването.
Нанесете балсама внимателно по цялата дължина на косата.
Изплакнете обилно с вода и разрешете косата.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации