Schwarzkopf Professional BC Bonacure FibreforceBC Fibre Force е съставена от няколко специално разработени продукта, които ще доставят на косата ви необходимата доза кератин и ще я направят по-еластична и гъвкава.
Серията съдържа шампоан за силно изтощена коса, балсам с отмиване, балсам без отмиване, маска за силно изтощена коса и процедура в еднократни опаковки за силно изтощена коса.

Шампоанът BC Fibre Force нежно почиства изключително изтощената коса и я възстановява от корена.
Как да използвате?
Нанесете на влажна коса, масажирайте и отмийте добре с хладка вода.

Балсамът за коса помага за разплитане и разресване на изтощената коса.
Как да използвате?
Нанесете на чиста и влажна коса. Оставете да подейства няколко минути, след което изплакнете обилно с хладка вода.

Балсамът без отмиване е идеална ежедневна грижа за лесно заплитащата се изтощена коса.
Можете да го нанасяте както на влажна, така и на суха коса. Нанесете го по цялата дължина и разрешете внимателно косата.

BC Fibre Force е серия на козметичния гигант Schwarzkopf Professional, предназначена за силно изтощена и изтормозена коса.
Линията съдържа микронизиран кератин, който прониква дълбоко в структурата на косъма, за да го заздрави още от корена.
Кератинът е жизненоважен протеин за косата, затова е необходимо от време на време да използваме продукти, които имат в състави си така ценния кератин. Това ще направи косата ни силна и еластична.
Косата губи еластичност от всяка топлинна и химическа обработка и от външни фактори и има нужда от допълнителна защита.Маската за коса е най-важната стъпка от цялата серия. Тя помага за възстановяването на косата още от корените. Завършва изцяло грижата за косата като я дарява с блясък и мекота.
Как да използвате?
Нанесете на чиста и влажна коса. Оставете да подейства около 10 минути, след което изплакнете обилно с вода.

Специалната терапия, която е в еднократни опаковки е предназначена за ударно възстановяване на изтощената коса. Тя прониква дълбоко в основата на косата и веднага възстановява здравината й.
Как да използвате?
Нанесете по цялата дължина на подсушена, но влажна коса. Разрешете добре и не отмивайте. Използвайте я, когато усетите, че косата ви има нужда от ударно възстановяване.

Не забравяйте, че освен подходящата козметика е нужно да подхраните косата си отвътре като й добавяте достатъчно количество витамини и минерали. Грижата трябва да бъде комплексна, за да се радвате на блестяща и здрава коса.
Като съвет към всички вас мога да добавя, че за да се преборите с изтощената коса, то е нужно да спазвате няколко прости правила всеки ден, като основното е да не тормозите косата си. Откакто спрах да измъчвам моята със всекидневно сушене, боядисване и изправяне се радвам на дълга, гъста и здрава коса.

Цялата серия BC Bonacure Fibreforce можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на доста конкурентни цени.

***Публикацията е рекламна*** 

Коментари

Популярни публикации